Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawko i auto

Czy prawo jazdy i auto u faceta są takie ważne

Polecane posty

Gość Prawko i auto

Czy nie?

Gość do Maciek B
uwazasz, ze prawko jest wazniejsze w zyciu od matury?

Gość gość
Samochód to rzecz materialna a nie cecha charaktery, więc dla kobiety jest bardzo ważna :D

Gość gość
raczej wazne.. facet bez prawka zal nieudacznik

Ja robiłem prawko w 2008, ale się nie udało. Miałem p******ego instruktora, poza tym nie przyłożyłem się do teorii i oblałem... A potem jakoś nie miałem czasu na prawko. Niedługo jak uzbieram trochę kasy i wygospodaruję trochę czasu, ponownie do prawka podejdę.

motor to silnik -,- motocykl to pojazd jednośladowy :p T to kategoria na pojazdy wolnobieżne ... jak masz B to możesz ciągnac przyczepke autem osobowym o macie 750 kg. Łącznie z autem nie wiecej niż 4250 kg.

Gość gość
a ja mam A, B, C+E. kategoria T - to pojazdy wolnobieżne ale z przyczepą. Czyli ciągnik rolniczy z przyczepą. Samym "traktorem" to można na B jeździć.

Gość sexy laska
prawko u faceta nie jest wazne,samo prawko jest wazne,nie wiem czemu w pl prawo to nadal jakies namaszczenie.w zchodniej europie podstawa.

Gość na zachodzie prawko
latwiej zdac

Gość gość
no raczej tak choc tak naprawde ro nie wiem 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość Sprzedawca_warzyw
Nie wystarczy prawo jazdy aby być prawdziwym mężczyzną, jeszcze trzeba przestać być burakiem. Ileż widzi się jeżdżących a raczej zapie.........ch po mieście setką. Dla mnie to obciach i tacy faceci nie powinni mieć prawka. A zresztą nie trzeba prawka aby być prawdziwym facetem, to nie penis i można go nie mieć. A burkom polecam obejrzyć http://www.youtube.com/watch?v=rcEuWhfFNGU&list=PL36bZAc3QDfsx8CgaS6-ous2xmuSND1kB