Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XAXAXOXO

Problem Prawiczek i Tirówki

Polecane posty

haslo pieknie brzmiece ale tylko tyle... czekam czekam i nigdy na nic sie nie doczekalem niewazne czy szukalem czy nie a natury nie oszukasz mam taka ogromna ochote na sex juz

Gość gość
haslo pieknie brzmiece ale tylko tyle... czekam czekam i nigdy na nic sie nie doczekalem niewazne czy szukalem czy nie a natury nie oszukasz mam taka ogromna ochote na sex juz odp. żebyś się przypadkiem nie zesrał.

Gość gość
Nie idź do tirówy! Zainwestuj więcej kasy, ale idź do normalnej dobrej divy w mieszkaniu, jak nie masz w okolicy to pojedź do innego na miasta, bo to nawet lepiej ze względu na dyskręcję!

Gość carolineee5858
facet zal.pl z toba ze nie mozesz isc jechac na impreze poznac kobiety i sie z nia przespac tylko takie drastyczne rozwiazania...chyba juz calkowicie szpetny musisz byc

a myslisz ze nie probowalem? od 18 kombinowalem zeby dorwac jakas pijana lub nacpana na imprezie powiem ci ze TAK byly sytuacje ze pijana mnie odepchnela bo "nie jestem w jej typie" lub podobnie

Gość gość
a ja myślę, że fajnie, że istnieją takie TIRówki :) Facet jest widocznie bardzo obleśny skoro nawet pijane, naćpane dziewczyny go odpychają. Dzieki TIRówce zazna troche seksu, at ak wiadomo co by mu odbiło jeszcze by kogoś zg****ił. Frustracja seksualna może doprowadzic do wielu nieprzyjemnych sytuacji. autorze pamiętaj o gumach.

darowac sobie mogles ten epitet ale prawdopodobnie masz racje :D noo niewiem jak z g***tem nie planowalem ale fakt nawet moja 18 letnia sasiadka w mini wywoluje u mnie doslonie chec natychmiastowej masturbacji mam ochote sie wrecz rzucic na nia i tak jest niemal zawsze przy mlodych dzieczynach poped rosnie i nie jest zaspokajany coraz bardziej

Gość gość
wez tirowki?!?! :O

Gość Prawiczek_27
ja mam tak samo ale sie wstydze isc na d***** :(