Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniDedektyw

sprawdzanie faceta na facebooku portalu randkowym macie sposoby pytajnik

Polecane posty

Gość paniDedektyw

jestem z facetem ale chcialam troche zweryfikowac to co mi powiedzial o swojej przeszlosci. mam imiona i nazwiska dziewczyn z ktorymi się spotykal i ich profile na portalach rankowych macie jakies pomysly jak sprawdzic wiarygodnosc faceta i czy nie kreci?

A Ty to poznałas go , ze to ujmę " normalnie" czy też na portalu? Ja bym lepiej nie grzebała w cudzej przeszłości...proponuje stosować złota zasadę" czego czy nie widzą..."...możesz niepotrzebnie się zdziwić...a po co Ci to? nie wystarczy trochę zaufać? trochę tylko no bo jak budować z kimś relacje skoro nie rozmawiacie szczerze i nie macie do siebie zaufania?

Gość paniDedektyw
już raz mnie zaszkował po dwóch miesiącach znajmości wyjawił, że miał seks z laską z portalu (prze tym jak sie ze mna poznal), z innych rzeczy to zarywał do jednej laski na portalu jak ja nie byłam zabardzo do niego przekonana i go odrzucalam

Gość paniDedektyw
up up już namierzyłam te laski i troche je popytuje z falszywych profili ale nie wiem zabardzo co zrobic...

Gość paniDedektyw
up up

Ja swojemu kiedys zainstalowałm na kompie keylogger-a ....troche czasu wyszło zanim odkryłam co robi mój mężulek w sieci i co pisze - nawet skrzynki meilowe ( te firmowe również) były zasypywane k***wskim "spamem"...po kilku latach po tym zdarzeniu wiem, że chorobliwa zadrość jest bardziej wyniszczajaca niż konkretna szczera rozmowa z partnerem...;( ogólnie nie polecam..

Gość paniDedektyw
bloodQueen powiedz proszę co odkryłaś, jeśli możesz?

Gość niebieske jest pieknie
wzlamaj go poczte meilowa. Wtedy wejdz na jego konto do facebooka i sobie poczytaj

Gość paniDedektyw
teraz fizycznie nie przebywamy razem ale za 2 tygodnie będziemy razem non stop i zamierzam wszystko sprawdzić

Gość paniDedektyw
narazie zagauje te laski co z jedna sie przespal z do jednej sie podwalał, jako facet i wypytuje co lubią w łóżku itd. ta z która sie porzespal zalatuje na k******o z tego co pisze :/ i teraz mnie to dreczy :(

Oj nie chciałabys wiedzieć co znaleźć można w komputerze " służbowym" , chronionym dwoma hasłami :(( na kompa jedno na poczcie drugie...najpierw hasła - potem działania...ale ja nadal twierdzę , że lepiej nie wiedzieć ....

Gość paniDedektyw
no ta laska co sie przespal przede mna zalatuje na puszczalska i to jeszcze nawet sado maso jakies (niby lekkie) MASAKRA :(

No a konkretnie o co pytasz? czy znaja takiego faceta? czy spały z nim? czy utrzymuja nadal kontakty...przeciez niekoniecznie muszą ci opowiadac na te pytania...jak dla mnie troche dziwne to jest , ja bym nie mówiła komuś nieznanemu co gdzie kiedy i z kim? Jeśli jedna z nich wygląda k***wsko...jak to ujęłas zastanowiłabym sie nad tym ....co ze mna jest nie tak, że leci na takie laski? Ty ale chyba nie podejrzewasz, że jest was klikoro w związku tz. Ty-On i te pozostałe stado?

Gość likearainbow
na choy ci to? po co ci ta wiedza? co cie to obchodzi? :o nie masz co robić ze swoim życiem ? :o

Gość paniDedektyw
ogólnie chodzi, o to, że przez dwa miesiace klamal ze nigdy nie mial seksu z zadna laska z portalu ogolnie jak sie wkoncu zdecydowalismy na bycie razem to mi to oznajmił na dzien dobry. Teraz nie mam zaufania i szukam i szperam w internecie jak mogę, nie pytam się o spanie z kimś konkretny ale podrywam je na niby pytam o przeszlosc zwiazkow, co lubią w lozku (delikatnie) itp. nie wiem, jakoś czuje, że mogę odkryć coś nowego :(

Nie grzeb, i tak niczego ostatecznie nie potwierdzisz, niczemu ostatecznie nie zaprzeczysz, a wpadniesz w paranoję, zakopiesz się w tym. Jeśli nie daje C***owodów do podejrzeń to po prostu spróbuj zaufać. Bez tego nie jest możliwe stworzenie zdrowego związku.

Gość niebieske jest pieknie
byc moze jak ta laska daje kazdemu to jest taka mozliwosc ze sie nabawil jakiegos chorobska

Gość paniDedektyw
po tej lasce poszedl sie przebadać(sic!) i ogolnie w*******m się, bo niby nikt nie jest idealny ale mi bajerował, że nigdy nie mial seksu poza zwiazkiem (jak sie poznawalismy przed ziwazkiem), a tutaj pogadali sobie 2 tygodnie przez neta spotkali sie i ja wygrzmocił:(

Gość paniDedektyw
ide zapalic moje drogie :/

Gość paniDedektyw
chyba sie rozchoruje czasami rzeczywiscie lepiej niczego nie wiedziec mogl mi niczego nie mowic :(

Jak już się uspokoisz pomyśl dziewczyno...używasz słów- zdecydowaliśmy być ze sobą...powiedział mi "przed" że spał z kobietami z portali...słuchaj jeśli nie jesteś - zbyt przeczulona na punkcie szczerych rozmów- takich , które nawet mogą zaboleć- to zapytaj go wprost...poza tym, jeśli kiedyś zanim byliście parą miał swoje "przygody" to po cholerę to wygrzebujesz i starasz sie na siłe udowodnić , że to złe kobiety były bo poszły z nim do łóżka...hmm...ochłoń - zachowaj zimną krew i poczucie godności- nie węsz , jeśli nawet kiedyś uprawiał seks z kilkoma kobietami- nie będąc z Tobą...to co C**** tym, że dowiesz sie - kiedy , jak i gdzie to robili? ani nie zmadrzejesz ani nie stracisz na braku wiedzy w tym temacie...kobieto więcej asertywności zalecam ;) głowa do góry- nie roztrząsaj tego co powiedział- jeśli chcesz sie dowiedzieć konkretów- a on bez ogródek jak czytałam na wstępie przyznaje sie do tych wyczynów z laskami- zapytaj go wprost...ale nie masz gwarancji, że nie zaczniesz pytać wtedy czy jesteś lepsza od tych lasek jego zdaniem...czy lepsza w domu, w kuchni, w rozmowie i łóżku...pół biedy jeśli wykarze sie taktem i zaprzeczy - gorzej jak zacznie wyliczać ci co one miały lepszego od Ciebie...naprawdę chcesz tego i jesteś na to gotowa ?:(

Gość gość
Teraz to większość tych baranów się przez czaty na wp umawia, też miałam taki problem zainstalowałam mu ninja logger http://keylogger-szpieg.pl/produkt/ninja/ i to mi pomogło i przyśpieszyło przeprowadzkę