Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś idiota założył mi konto na FB

Polecane posty

Gość gość

co z tym zrobić? w sumie oprócz imienia i nazwiska nie udostępnia żadnych danych ani swoich zdjęć, ale promuje treści co najmniej dyskusyjne z prawem, i robi to pod moim nazwiskiem. Myślicie, że mam szanse na usunięcie takiego konta?

Gość gość
wpisuje treści nawołujące do nienawiści rasowej. Zachowuje się jak psychopata. Boję się, że nieświadomi tego ludzie, mogą mnie z tym kojarzyć.

Gość gość
Skad ta pewnosc ze ktos Tobie konto zalozyl? A moze ktos po prostu tak samo sie nazywa.....zenada

A czy ty się z d**ą na rozum zamieniłeś/aś? Czy do konta na fb jest przypisany pesel? Nie przyszło ci do głowy, że to może ktoś o tym samym imieniu i nazwisku?

Gość gość
nie wykluczam, że tak samo się nazywa. Tylko nie uściśla swoich danych. Treści które zamieszcza są nasycone obłąkaniem politycznym, nienawiścią etc. Czy tak można?

Gość gość
Haha to samo napisalam co conquest:D Kont z mim imieniem i nazwiskiem tez jest kilka wiec nie panikuj

Gość gość
moze to ktos, kto nazywa sie tak samo jak ty, wiec nic ci do tego, co udostepnia.

Gość gość
waszym zdaniem można nawoływać do eliminowania czarnych? Jest to waszym zdaniem ok? Jest to zgodne z Polskim prawem? - To jest wolność słowa?

Gość gość
to nie twoj interes, zrozum. Zajmij się sobą.

Czarny ma swoje naturalne środowisko, do którego jest przystosowany. Ostatnimi czasy wielu czarnych zapomniało o swoim miejscu w szeregu i zaczęło się interesować białymi kobietami, dążąc tym samym do nienaturalnych związków międzyrasowych. Powiedzmy sobie szczerze, jak chcą przyjeżdżać, niech przyjeżdżają, ale niech się zachowują po ludzku... A co do eliminacji, to sam bym był za eliminacją cyganów np. Ale humanitarnie - przez zbiorową sterylizację...

Gość gość
Ja zgłoszę gościa do FB, jak nie zadziała złożę doniesienie na Policję. Polska Konstytucja zabrania propagowania takich treści. W sumie nic mnie to nie kosztuje :P