Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KREM NA ROZSTĘPY

Polecane posty

Gość gość

Jaki krem polecacie dla kobiet w ciazy na rozstepy??

ja narazie stosuje z perfecty nie wiem czy mogę polecić bo to moja pierwsza ciąża a krem stosuje dopiero 2 miesiące ale taki wybrałam i mam nadzieję że będzie dobry ;)

Gość gość
Ja mam pharmaceris, polecam. Niestety sklonnosc do rozstepow jest troche genetyczna i nawet jak kupilabys krem za tysiac zlotych jesli rodzinne u ciebie rozstepy tez bedziesz miala. Wiadomo pomoc sobie trzeba ale nieraz na niewiele sie to zdaje, aptrzac po moch znajomych

Gość gość
pharmaceris polecam

Gość gość
Z perfecty powiadasz :), a na allegro mozna go kupic? ile kosztuje?

Gość gość
Pharmacers uzywalam cala ciąże do 36 tyg ani jednego rozstepu teraz 39 i na brzuchu zero ale cóż na boczkach wyszły okropne mimo ze tez smarowalam Wniosek taki ze żaden krem nic nie da w miejscu podatnym na rozstwpy wychodzą i juz

Gość gość
Cos w tym jest, lecz mozna probowac przez ciaze i smarowac roznymi kremami niz potem narzekać ze sie ma rozstepy :P

w rossmannie dałam chyba 24zł na allegro też napewno jest generalnie lubię kosmetyki perfecty i dlatego też zdecydowałam się na ten wybór. choć nie ukrywam że gdyby było mnie stać o kupiłabym balsam z tołpy, ale 60zł za takie maluteńkie pudełeczko to mi zwyczajnie szkoda choć moja mama ma balsam z tołpy jakiś nawilżający, też drogi bo 50zł ale normalne opakowanie to muszę przyznać że NIGDY nie używałam tak dobrego balsamu jak ten z tołpy (a używałam dużo i też niby z wyższej półki)

o, ten babydream też chciałam kupić bo dużo dobrych opinii ma ale w rossmanie niestety go nie znalazłam

Gość gość
Lekarz mi powiedział zebym nie uzywala zadnych olejkow przeznaczonych dla dzieci bo moga mi chrostki wyskoczyc****oleca zwykły krem

Gość gość
Znam wiele dziewczyn, ktore smarowaly sie cala ciaze i narzekaja, ze maja rozstepy, na to naprawde nie ma mocnych.

Gość gość
Niektorzy mowia ze zadne kremy nie pomagaja i te kremy co sa na rozstepy to niby taki chwyt reklamowy, zeby wiecej zarobic na ludziach... Inni zas twierdza ze nawilzona skora to skora szczesliwa :D. W tym tygodniu sie przejde do rosmanna i kupie ten babydream, zobaczymy jakie beda efekty :))

Gość gość
tylko elancyl. wart swojej ceny.

Gość gość
Ja mam z rossmana tą oliwkę babydream, stosuję od niedawna, jestem w 6 miesiącu. Jakoś wcześniej nie mogłam się zmotywować do przejścia do sklepu i regularnego smarowania, teraz dopiero się za to wzięłam :P

Gość Gość 20
Ja jestem w 4 miesiacu ciazy i mam nadzieje ze nie jest za poźno xdd

Gość gość
a i jest teraz za 10 zł na promocji :)

Przeklejam to, co napisałam na innym temacie ;) Ostatnio natrafiłam na taką miksturę na rozstępy (zapobiegawczo i na małe, świeże), podobno skuteczna (nie wiem, nie stosowałam osobiście): 1/4 szklanki wodu 3 łyżki octu owocowego 2 łyżki spirytusu 7-10 olejku (np tymiankowego) albo zwykłej oliwy. Przetrzymuje się to w lodówce i raz dziennie trzeba zamoczyć w tym płynie rękawicę do masażu czy kąpieli i nacierać narażone na rozstępy miejsca. Może ktoś skorzysta

Gość gość
nom :) , a szkoda mi dawac 100 zł na głupi krem ;/

Gość gość
Sprobuje tej mikstury :)) zobaczymy czy pomoze :P , ale chyba nie zaszkodzi to kobietom w ciazy?:P

Gość gość
Przekonalas mnie ;d , sprobuje :)