Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia1990

monitorowanie komputera

Polecane posty

Gość Joasia1990

Słuchajcie, szukam jakiegoś programu do szpiegowania komputera, monitoring sieci, coś takiego. Coś nowego i dobrego. Znalazłam póki co tylko coś takiego www.szpiegpc.pl, czy ktoś to może zna? A może macie inne ciekawe programy? Czekam na opinie :)

Gość ania1898910
Jest taki program www.szpiegpc.pl, wiem bo sama niedawno miałam podobny problem ;) Służy właśnie do monitorowania sieci i komputera, więc jak musisz coś albo KOGOŚ sprawdzić, to polecam...

Gość gość
bedziecie sie w piekle smażyć za te haniebne czyny

Gość Joasia1990
Z poziomu systemu? Jakby każdy wiedział, jak to się robi, to by nie szukał takich rzeczy- prościej jest używać do takich rzeczy programów, niz bawić się w informatyka (zwlaszcza, jak się nim nie jest :P ).

Gość kotlecikowa
Tak, spróbuj szpiegiem, sama nim prześwietliłam męża, program o tyle fajny, że jeszcze tego samego dnia masz go na komputerze .

Gość gość
szpiegpc .pl to lipa na kołach po pierwsze przechwytuje tylko hasła które zapisane są w przeglądarce jeśli ktoś wpisuje hasło z klawiatury to papa, po drugie to odwiedzane strony również bieże z przeglądarki więc jeśli ktoś włączy tryb prywatny papa nic nie zobaczysz po trzecie z komunikatorów obsługuje tylko skype i wszystko jeśli ktoś skorzysta z gg czy z tlen nic nie zobaczysz. Po czwarte tak samo z pocztą odczytuje pliki z programu pocztowego jeśli ktoś pisze z poczty przez przeglądarkę internetową to zgadnij co papapa. Ktoś tu dobrze napisał, że to G*** bo tak jest wszystko to możesz zobaczyć sama bez potrzeby takiego programu wystarczy pogrzebać. Jest to zwykła zabawka dla dzieci która nie da c***ełnego obrazu sytuacji. Zainteresuj się temeatem prawdziwego keyloggera a nie takiego szpieg pc dla "idiotów" z całą tą otoczką "hakerstwa" jest to po prostu odbajerzona chińszczyzna a niewiele c***omoże w sytuacji w której ktoś będzie chciał ukryć swoją działalność a chyba to twój przypadek.

Gość gość
Wszystkie pozytywne wpisy na temat tego programu z konta gościa więc to raczej reklama jakiegoś badziewia