Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mati8

ciekawy prezent który zaskoczy każdą mame

Polecane posty

Gość Mati8

chcę kupić mamie prezent do 50zł max . Mama ma 40 lat , lubi czytać książki ale w sumie co roku kupuję jej książkę więc to takie oczywiste że w tym roku też to będzie książka a chciałbym ją czymś zaskoczyć , myślałem o perfumach ale to też zbyt oczywiste , może coś z biżuterii hmm jakiś naszyjnik tylko że ja za bardzo się nie znam..pomóżcie mi podajcie jakieś ciekawe pomysły. Będę wdzięczny.

Gość Mer_Cure
wejdz na strone empiku, tam zawsze sa fajne propozycje nie wiem jaki rodzaj tworczosci lubi twoja mama

Gość gość
jeśli Twoja mama lubi sztuczną biżuterię to naszyjnik lub jakieś korale to dobry pomysł. W sklepie sprzedawczynie chętnie C***omogą w wyborze.

Gość Mati8
no ale właśnie nie chciałem znów kupować książki , chciałbym ją czymś zaskoczyć, nie wiem w sumie..coś z biżuterii na szyję ale jak to cenowo będzie wyglądać??

Gość gość
Jak lubi czytać to może pogadaj z ojcem niech się dorzuci i kupcie jej czytnik ebooków. Teraz na alegrogo są fajne czytniki z 349zł. Jak lubi czytać to się na pewno ucieszy, choć może być już za późno na dostawę przed świętami

Gość gość
srebrne kolczyki

Gość gość
za mało kasy masz na srebro. Wystarczy Ci 50 zł na korale lub naszyjnik, jeszcze na chipsy Ci zostanie;)

Gość gość
chłopak ma 50 zł a Ty gościu proponujesz czytnik za 349 zł??

Gość gość
ja w ub roku od syna dostałam bransoletkę z koralików. Jestem zadowolona, mam je do dzisiaj i często zakładam

Gość gość
kup jej jakąs fajną książkę kucharską:)

Gość Mati8
książkę kucharską ? na serio ? liczyłem tu tylko na poważne propozycje , żaden czytnik ebooków też nie wchodzi w grę