Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj było chemtrails w moim mieście

Polecane posty

Gość gość

Dwa samoloty latały, i zostawiły dwie smugi, później jeszcze jeden przeciął jedną z nich. Te smugi zostały w powietrzu, a po 2 godz to dziadostwo widać opadło, było coś ala mgła i śmierdzące powietrze. Po 11 rano... Wybiłabym tych s*********w, którzy to robią. Zróbmy coś, ja nie chcę być truta :/.

Gość gość
u mnie tez bylo ostatnio

Gość gość
można zestrzalać takie samoloty, Master111 wam powie jakie działo się nada, u mnie truli we wtorek w stolicy, wstałam zmęczona z zawrotami głowy, koleżance też się kręciło w głowie

Gość gość
Ja mieszkam w Krakowie, a my mamy jakieś 350 µg/m3 zanieczyszczeń.. największe w PL. i nie dość, że to, to jeszcze nas trują dodatkowo! masakra. Zestrzelać.. no wiesz, wtedy toby wojna była :)

Gość gość
ja w to nie wierze

Gość gość
możesz nie wierzyć ale.. jest to bardzo podejrzane

Gość gość
oby to nie była prawda, to byłoby straszne, mało to ludzi choruje na nowotwory itp.:(?

Gość oluś92
Jak to prawda to depopulacja robiona przez żydów/masonów etc była by prawdą, znam te wszystkie teorie ale nie chce mi się w to wierzyć chociaż nie wykluczam...

Gość gość
Myślicie, że c***iloci w tych samolotach nie są Polakami? Nie chce mi się wierzyć, że przekupiony Polak mógłby truć własną ojczyznę i rodaków. A może jestem bardzo naiwna:I

Gość gość
tak, jestes nawiwna. ja tez :) bardzo duzo ludzi dla pieniedzy zrobi naprawde wiele, wierzcie mi... :o