Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto faceta na portalu randkowym POMOZCIE

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie od miesiaca, w sumie bylo to 5 spotkan, ale znajomosc jak mis ie wydawalo przybiera powazne tory, od poczatku deklarowal swoj zachwyt moja osoba. dzis zauwazylam, ze odswiezyl galerie na portalu randkowym. Zalozylam fikcyjne konto, napisalam... Odpisal, ze chetnie pokoresponduje, ale prosi o zdjecie... Co mam teraz robic? Zerwac z nim, krecic dalej tą znajomoscia w necie, szczerze porozmawiac? Co robic ;(

Gość gość
nie moge tego pojac, tak mi mydlil oczy, wspominal juz o wspolnym zamieszaniu, o mojej przeprowadzce do jego miasta, o przyszlosci... Nic z tego nie rozumiem :(

Gość gość
wspolne plany na Sylwestra, kontakt codzienny, no nie rozumiem nic ;(

Gość gość
prosze doradzcie jak sie teraz zachowac ;(

Gość gość
on sie nigdy nie zmieni..ja sie dowiedzialam ze moj ma konto na sympatii po2 latach zwiazku i nadal aktywne..ehh szkoda nerwow

Gość gość
tzn on tam nie ma zdjec, ale gdy napisalam z atrakcyjnego profilu od razu podal link do swojego albumu prywatnego... zeby niby nie byc anonimowy. Czemu to niby k***a ma sluzyc? ;(

Gość gość
mysle,ze takie flirtowanie wciaga po prostu..jak dla mnie był to koniec zwiazku,tym badziej ze dalam mu szanse aby to usunal to powiedzial,ze nie.. to ja tez mowie SPADAJ:D wy znacie sie krotko wiec nie powinno byc chyba trudno prawda..lepiej teraz zanim sie zaangazujesz

Gość gość
no wlasnie nie wiem jak to teraz rozegrac.... Dac mus ie wykazac czy definitywnie zakonczyc znajomosc... Czy pociagnac tamta znajomosc w sieci dluzej zeby sprawdzic do czego sie posunie, zeby miec pewnosc....

Gość Sztefannnn
Podstawowe pytanie: pukałaś się z nim czy nie?

Gość gość
Gosc ma 36 lat, zapewnial, ze nie szuka przygod tylko realnej partnerki na przyszlosc, zony, matki dzieci... Ja mam 27 lat i zalezy mi na tym samym, zadzialala ogromna chemia i stalo sie...

Gość edytkaaa23
stary kawaler..na co ty chcesz czekac..a to ze podrywa inne laski na portalu typowo do tego pzeznaczonym nie jest wystarczajace aby go w doope kopnac..troszke szacunku do siebie :) znajdziesz innego :D a jemu daj jakas nauczke umow sie z nim jako ta laska z netu na seks np a co:D

Gość gość
"singiel", nieby na poziomie, wielki prawnik... po dlugoletnim zwiazku.... Jestem z natury ostrozna, ale naprawde umiejetnie mnie podszedl ;(

Gość gość
facet moze ci moze mydlic oczy. Dziewucha uwazaj! :P

Gość edytkaaa23
przede wszystkim to on szukal darmowego bzykania..smutne ale prawdziwe.. zrob mu syfu w pracy:D

Gość gość
Po drugim mailu ujawnilam sie i powiedzialam, ze nie chce go znac. Stwierdzil, ze od razu wiedzial, ze to ja (podal ku temu sensowne argumenty, fakt - troche sie spalilam w tej korespondencji) i ciagnalby te gre tak dlugo az bym nie odpuscila. Zaczal zapewniac, ze tylko mnie pragnie, ze chce stabilizacji ze mna, ze dojrzal do takich decyzji, chcial od razu przyjezdzac (140km), prosil bym nie wysnuwala pochopnych wnioskow, ze kobieta ktora pierwsza zaczepia faceta jest u niego z gory skreslona, ze jestem jego idealem... Nie wiem co robic.

Gość gość
usunal od razu galerie i konto - ale czy jest wart ponownego mojego zaufania? Jestem atrakcyjna kobieta, nie narzekam na brak powodzeniaxx, ale tez nie chce marnowac swojego czasu :(

Gość gość
prosze spojrzcie na to obiektywnie bo ja juz sama nie wiem co myslec

Gość gość
i pewnie zalozyl nowe

Gość gość
kolejna naiwna laska...

Gość edytkaaa23
jak dla mnie gosciu jest skreslony :)

Gość gość
Tak wiedzial..jasnowidzem jest..nie daj sie nabrac..dobrze ci radza ..kopnij go w zadek..

Gość gość
5 spotkan tylko to mu moze za malo pukania?

Gość gość
Nie wierz w to mialam podobnie, rozstalismy sie po czym wrocilismy a ja po pol roku od zejscia sie znow znalazlam jego konto:P hehe a tak sie zapieral przyrzekazl ze juz nigdy tego nie zrobi. Ten typ tak ma, skoncz to poki wczesnie , aha i moj tez mial tyle lat co twoj Zalosne dupki przed 40, siedza na portalach randkowych i szukaja h*j wie czego

Gość gość
Zalosne piczki przed 40-tka siedza i szukaja ksiecia z bajki - haha