Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDJECIE DO OCENY ZOBACZCIE NA MOJE ZEBY CZY MA KTOS GORSZE

Polecane posty

Gość gość
mam dopiero 33 lata i juz takie zeby plomby spieprzone przez dentystke z przodu i to jej wina bokiepskie materialy dala zeby wyleczone ale co z tego skoro wygladaja z przodu okropnie i sie nie mozna usmiechnac

Gość gość
daj jeszcze zdj swojej doopy kurde. wioche odstawiasz na calego :o

Gość gość
Nie są jakieś straszne, normalne zęby a te plomby można wymienić. Tylko wybielanie najpierw żeby bo są okropnie żółte...

Gość gość
masakra nie widzialam gorszych jak zyje znajome maja biale i piekne i ja tez wiec nie widzialam gorszych

nie ma tragedi widziałam gorsze mama w wieku 30-paru lat nie miała 6 górnych zębów-paradontoza myła 2 x dziennie nie paliła a były żółte kuzynka w wieku 24 lat nie miała żadnego zęba u góry musiała wszystkie usunąć i część z dołu nosi sztuczną szczęke popsuła bo za dużo słodyczy jadła jej dzieci to samo zęby żółte dużo koleżanek przed 20 nie miało po 1 albo nawet o kilku zębów jedna 14 zębów leczonych kanałowo w wieku 16 lat inna z przodu czarne zęby każdy w inną strone nie wspomne o znajomych bez 2 i 3-rójek

Gość gość
usta też masz okropne, przesuszone zadbaj o nie

Gość gość
wyrwac i nosic trzecie zawsze to ladnie i estecznie wyglada,ja mialam do leczenia cala gore w tym polowa kanalowo,po rozmowie z dentysta usunelam wszystkie i nosze trzecie,dla jasnosci zeby mialam bielusienkie tylko niestety lamaly sie jak szklo i nie moglam nic ugrzyzc ,doszlam do wniosku po co sie meczyc skoro i tak sa do niczego,nie powiem ze jestem zadowolona ale lepsze takie niz strach ze znow sie polamia nawet z plombami,jest to tez pewnego rodzaju dyskomfort ale coz jak nie mozna miec wlasnych,a i zeby mam z ubezpieczalni zeby nie bylo ze dentysta chcial mnie naciagnac,wyrywalam tez na fundusz co prawda kiedy usuwal mi ostatnie 6 doplacilam do znieczulenia,czy warto tak moge sie usmiechac mam kolor dobrany do bylych wlasnych

Gość gość
HEHEHEHE