Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tej sukience pytajnik Jest w promocji

Polecane posty

Gość gość

h ttp://allegro.pl/promocja-sukienka-kontrafalda-r-l-40-pasek-i3763482858.html Link wklejam ze spacją na początku, bo inaczej często uznaje za spam. Miałam oszczędzać, a tu mój rozmiar i w promocji, pierwotnie kosztowała 99 zł. Co do jakości, to na pewno dobra, bo kupowałam już u tego producenta.

Gość gość
mi sie nie podoba szczegolnie ten kolnierzyk no ale moze do ciebie bedzie pasowac bo ja w takim kroju niekorzystnie wygladam :)

Gość gość
Dziękuję za chociaż jedną opinię, mi się właśnie podoba tak krój:)

Gość gość
zależy jaką masz figurę. Jako kiecka na lato ok, na tę porę roku chyba nie za bardzo

Gość gość
nie. taka niekształtna, babcina

Gość gość
Dzięki, no tak, na lato, ale to nie przeszkadza, że teraz zima, bo jak fajna okazja, to sobie poczeka, a na modę nie patrzę, tylko żeby mi się podobała. Nie wiem jeszcze czy kupię, może ktoś jeszcze się wypowie:)?

Gość gość
A potrzebujesz jej w ogóle? Bo wybacz ale to strasznie głupie, miałaś oszczędzać a chcesz kupować kieckę... co do pytania to wcale mi się nie podoba, a na kimś kto nosi rozmiar 40 to w ogóle musi nieciekawie wyglądać.

Gość gość
No, może masz rację, że to głupie, powinnam ćwiczyć silną wolę. Nie potrzebuję teraz, tylko mnie ta promocja kusi, a kiedyś na pewno by się przydała nawet na wesele.

Gość gość
musisz napisać ile masz wzrostu i jak wyglada góra Twojego ciała, masz długa szyję? szerokie barki? duzy biust? krótkie rece? :P jeśli masz krótkie rece, szyje duzy biust i okrągłą buzie to ten fason nie jest dla Ciebie

Gość gość
170 cm, ok. 63 kg, szyję niedługą, ręce chyba normalne, nie za krótkie, ale chyba nie kupię, tylko poćwiczę silną wolę, bo ostatnio pocieszam się zakupami, a później jest mi źle, że kasy ubywa, nie chcę być zakupoholiczką:O

Gość gość
taka bazarowa, na targu kupisz za 20 zl

Gość gość
w barach jestem szeroka:P, biust mały