Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakarinkaa

Centrum Laura łódzkie

Polecane posty

Gość kakarinkaa

Witam :) serdecznie tych z okolic Łodzi! Oczywiście szukam sali na wesele, choć właściwie mam już upatrzoną sale Laura w Bełchatowie. Na stronie jest info o noclegach dla gości. Menu również wydaje się bardzo ciekawe. A jak to wygląda z perspektywy gości? Może ktoś doradzi????

Gość zonka8
sala jest jak najbardziej ok! ogólnie na moim weselu goście byli spóźnieni, bo składanie życzeń się nieco przeciągnęło pod kościołem, ale obiad był podany na ciepło:) reszta menu również w porządku. a co do noclegów to niestety nie wiem, bo nie korzystałam, ale z tym raczej nie powinno być problemów :)

Gość arkadios
tez mogę polecić, choć jedynie z perspektywy gościa. Ale to wesele na którym się bawiłem było dobrze zorganizowane. Niczego nie brakowało :) a co do jedzenia to się zgadzam - smaczne i ładnie podane :)

Jeśli idzie ogólnie o kwestie organizacji wesel warto skorzystać z pomocy profesjonalistów, np. http://uslugi-slubne.com/organizacja-wesel którzy świadczą szeroko pojęte usługi ślubne. W ten sposób odciążamy samych siebie od całego planowania i organizowania. W to można włączyć również poszukiwanie miejsca na wesele.