Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poems pl

czy jest tu ktos dla kogo mozna by pisac

Polecane posty

Gość gość
no to napisz jakies podanko-wierszyk :-D moze sie ona zlamie!

Gość poems pl
a właściwie co mi szkodzi ... qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq jak utrzymujesz twarz na powierzchni w ocenie moich myśli? nie twoje to zmartwienie bo niematerialne pytasz czasem wzrokiem czy kobieta nigdy się nie poddaje powiem nigdy choć umiejętnie wmawia otoczeniu że jest tu i teraz zapomniałam, jak długo można się dryfować w tym co powinno utopić obydwoje pasażerów na gapę

Gość tomekloko
Chcesz pisać wiersze dla kogoś z miłości Lecz czym jest uczucie, co w Twym sercu gości? Czego wymaga i oczekuje? Co by pragnęło? Czego brakuje? Pytania same tworzą się w głowie Lecz czy ktoś na to w ogóle odpowie? Kolejne pytanie tym samym zadaję I na wyżyny emocji swych staję Gdyż nie rozumiem Twych poszukiwań Poezji wieczornych Twych doszukiwań Pragniesz mężczyzny czterdziestoletniego Z inteligencją i wrażliwego Lecz chyba nie tutaj, nie w sposób takowy Zakończysz sukcesem swe nocne łowy

Gość gość
Czyli natchnienie wraca :-) Juz nie kochasz......

Gość poems pl
usiadła wena na przyzbie serca w rozterce pustej duszy rozbawiona przekona ją do dzieła może nowa miłość zawiłość jej rozbawi znów nim skona

Gość tomekloko
usiadła wena na przyzbie serca w rozterce pustej duszy rozbawiona przekona ją do dzieła może nowa miłość zawiłość jej rozbawi znów nim skona spojrzała wena, a tu przez aortę zerka uczucie, aż się robi miło nagle coś szarpnęło pustką całej duszy to serce na chwile mocniej zabiło

Gość gość
Czy to koniec, czy poczatek juz stracilem watek Myslenie dzien i noc o Tobie Przyprawilo mnie o zle fobie :-) poetta

Gość poems pl
spojrzała wena, a tu przez aortę zerka uczucie, aż się robi miło nagle coś szarpnęło pustką całej duszy to serce na chwile mocniej zabiło myśli - może dać jej spuentować to uczucie nim ktoś je zniweczy a los spije krew bo całkiem, dociekaniu zgrabne wbrew choć marne w wytworność jak koralik na drucie

Gość tomekloko
myśli - może dać jej spuentować to uczucie nim ktoś je zniweczy a los spije krew bo całkiem, dociekaniu zgrabne wbrew choć marne w wytworność jak koralik na drucie uczucie czuje, iż wena się waha nie wie, czy wejść... czy pokusić jeszcze wszak pożądanie rośnie, po skórze mkną dreszcze jedynie rozum białą chustką macha

Gość gość
pisz kochany

Gość poemspl
uczucie czuje, iż wena się waha nie wie, czy wejść... czy pokusić jeszcze wszak pożądanie rośnie, po skórze mkną dreszcze jedynie rozum białą chustką macha to nie biel lecz pomroczność jasna własne oczom serca daje zakłamanie branie to napędzanie także chcenia skąpienia szept odrzuca przed dawaniem

Gość gość
22.26 "Kiedy przebaczysz szczerze,z głębi serca Tobie będzie lepiej,i poczujesz,że świat jest dobry a jest nim dobro dlatego że Ty w nim czynisz dobro" robię to dla siebie,chcę żyć w takim świecie bo "prawie" zawsze w takim żyłam.

Gość poemspl
właśnie ciebie mi teraz brakuje bym na nowo rozkwitła poezją szukając w licach twojej twarzy szarość grudnia smętnie się snuje a ja za nią z uczucia herezją bo już więcej mi się nie przydarzy marzyć o tym że będę kochaną

Gość gość
pisz kochanie kocham Twoje litery

Gość poemspl
jeśli chodzi o mnie obłędna rycerko, to jestem kobietą :) no sorry, że ci ciśnienie opadło ;)

Gość gość
też potrafię kochać

Gość poemspl
przeszła jesień, grudzień lukrem posypał pola rola moja nadal nie spełniona ukochany wyrwany z moich marzeń byłeś przedwcześnie we śnie już tylko liże spustoszałe rany po sercu, po pustce, po bliźnie, po martwicy

Gość poemspl
rozpromieniłbyś mnie naszym synem o twoim spojrzeniu i sercu lwa we mnie prócz wierszy uroku lecz moc czułości dałabym mu ja

Gość poemspl
rozpromieniłbyś mnie naszym synem o twoim spojrzeniu i sercu lwa choć we mnie nic, prócz wierszy uroku lecz moc czułości dałabym mu ja

Gość gość
A jak bedzie corka? ...

Gość poemspl
córkę już mamy :)

Gość gość
czyli bedzie wiecej corek tylko brakuje chlopca

Gość gość
Podobna do Ciebie?

Gość poemspl
Nie no...do niego :)

Gość gość
Ale chcesz miec ze mna syna?

Gość Bozon Higgsa
A może by mnie tak ktoś dziś opiał ?

Gość gość
gość z 21:25 - nie no wczoraj twierdziłeś ze jesteś za młody :) Bozon Higgsa - kukuryku! i jak ;) :P

Gość Bozon Higgsa
O! Dzięki Ci dobry człowieku, już lepiej. Czuję się opiany. Może jeszcze ktoś by mnie tak opiał to poczułbym się wręcz opiewany!

Gość poemspl
ja? a kim jesteś prócz Nickiem, znaczenie którego większość tu piszących nie zna i nigdy nie pojmie? :)

Gość Bozon Higgsa
To nie kieruj się "szkiełkiem i okiem" tylko "wiarą i czuciem" i mnie opiej.