Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata26

polecam kosmetyki dla dzieci

Polecane posty

Gość Małgorzata26

polecam szampon babydream dla dzieci ale uwaga ! do mycia Waszych włosów. Ja juz myje nim pare mc i włosy są nie do poznania, w ogóle uważam że kosmetyki dla dzieci są lepsze niż te dla dorosłych, polecam tez krem przeciw odparzeniom jako krem do twarzy. ;}

Gość gość
ciekawe :) ja od lat stosuję oliwkę babino do demakijażu oczu, rzęsy są świetnie odżywione

Gość Małgorzata26
ja dzisiaj położyłam na wlosy oliwke dla dzieci baby dream, owinelam folia i recznikiem, bardzo dobry efekt, mam długie włosy i naprawde polecam, poza tym do włosów dobry jest olej kokosowy ;}

Gość Małgorzata26
czytałam o tym na jakims blogu że kosmetyki dla dzieci sa lepsze i rzeczywiście tak jest, bardzo polecam kazdą firmę poza jonson and jonson

Gość gość
ja też lubie te rossmanowe, ale z J&J też nie miałam problemów, są ok.

Gość wizzer1
a ja polecam mleczko do ciała Bebble dla dziecka jest bardzo skuteczne, a najlepsze w tym wszystkim to ze kosztuje jedyne 14zl. Generalnie to warto sobie sprawdzic marke Bebble bo nie tylko mleczko do ciala od nich jest dobre, ale tez kilka innych kosmetykow :)

Gość gość
Długo jeszcze będziesz spamować tym sreblem? :O

Gość gość
Hildegard Braukmann ma kilka solidnych kosmetyków dla dzieci. Jakość kosmetyków ma naprawdę ogromne znaczenie. Byle jakimi produktami cudów nie zdziałacie, ale czymś solidnym już na pewno. Pilnujcie podstawowej pielęgnacji, stopniowo powinno być tylko lepiej.