Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i nie chce mi sie pracować

Polecane posty

Gość gość

nie moge sie zebrać też tak macie ? tzn. wysyłam cv i nikt nie oddzwania.

Gość gość
28, pół roku poszukiwań, kilka rozmow i nic. odechciewa mi sie czegokolwiek....

Gość gość
a nie sorry! dziś miałam telefon. Po około 3 tyg od wysłania cv. 3/4 etatu. 1000 zł na rekę. z tego po odliczeniu dojazdu zostałby mi 700. podziękowałam...

Gość gość
no ja wysyłałem ostatni miesiąc i nie byłem na żadnej rozmowie, fakt, że wysyłam tylko na takie ogłoszenia gdzie dają podstawę, znajomy wysyła wszędzie i dzwonią do niego tylko z firm gdzie na samej prowizji ma zasuwać.

Gość gość
Ja objechałam w okolicy osobiście to co mnie interesuje, powysyłałam wszedzie w promieniu 20 km cv meilem, śledze ogłoszenia na bieżąco, jestem zarejestrowana w UP, 3 kierunki skończone. Tylko sobie w łeb strzelić

Gość gość
ja mam licencjat i nie ide nawet na magistra bo to chyba nie ma sensu powiedziałem sobie, że pójde jak znajde pracę z perspektywami, a póki co żadnej nie moge znaleść, a dodam, że mieszkam w dużym mieście gdzie niby jest niskie bezrobocie.

Gość gość
i super podejście! Mądre! treaz to ja tez jestem mądra.... Studia zaocznie zawsze zdążysz zrobić. Powodzenia!

Gość gość
Mi też się nie chcę prawcować. Za 1100 zł na rękę? Dziękuję, mam swoją godność.

Gość gość
nie ma sensu wydawać pieniędzy na papierek już i tak żałuje, że wydałem na licencjat 18 tyś, a wykształcenie niby bankowość, a byłem w 3 lata na jednej rozmowie w banku tak bardzo jestem rozchwytywany.

Gość gość
I po prostu mnie zastanawia jak pracodawcy nie jest głupio, zwyczajnie głupio proponować taka kasę. Nie wiem ile zycie kosztuje? Ciekawe ile on zarabia. A za te 1000 zł masz niewiadomo jakie wymagania i obowiązki. A spróbuj podskoczyć...

Gość gość
Na studia idą tylko tępi ludzie, którzy myślą, że jak będą mieli wyższe wykształcenie to będą rozchwytywani do porządnej pracy. Bzdura!

Gość gość
całkowita racja. ja tak myślałam...

Gość gość
Żałuję, że nie poszedłem do zawodówki to był mój największy błąd w życiu. Każdy znajomy po zawodówce ma pracę, a ja mam wykształcenie i wielki ch*j z tego, roboty dla mnie nie ma, a oferują mi tylko pracę przy roznoszeniu ulotek :/

Gość gość
za taką kasę nie chce mi sie wstawać z wyra poniżej 2 tyś podstawy nie pojde do pracy :)

Gość enrysua
"Na studia idą tylko tępi ludzie" - co ty byś ułomko zrobiła bez tych ludzi bez studiów - bez lekarzy dentystów pielęgniarek położnych ... echhh

Gość gość
no ale taka jest prawda na pielęgniarke wystarczyłby zwykły kurs a nie studia , tak samo jest z połową zawodów.