Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
goralka288

tesciowa zmija

Polecane posty

Prosze mi pomoc, bo sama nie wiem co robic- w skrocie opowiem o co chodzi. Mam straszny problem z tesciową , przez cale nasze małżenstwo wtrącała sie w nasze zycie , zawsze byłam gorsza, poniżana , biedni rodzicem, szkoła nie taka - zawsze mi powtarzala tesciowa. Próbowalam wyrwac sie z tego wszytskiego , probowalam wyciągnąc męza ale niestety wybrał matkę. Godzenie , kłotnie , awantury, rękoczyny były na porzadku dziennym , wytrzymalam tak 2 lata , zostawilam wszystko , Zabrałam tylko dziecko . Maż popełnił samobojstwo . Oczywiscie to ja byłam obwiniana o to. Teraz po 3 latach koszmar powraca , tesciowa chce kontaku z dzieckiem , Miłośc mojej tesciowej - to KUPOWANIE PREZENTOW , CUKIERKOW , jednym słowem rzeczy materialne. dochodzi do tego ze własne dziecko mnie okłamuje ... pytając sie dlaczego tak - dziecko odpowiada ze babcia kupuje mi zabawki , cukierki , bo w domu nie może jesc. ( jemy tylko w sobote ) . Tesciowa to szatan - co zrobic aby zabronic jej wizyt u dziecka???/ BOJE SIE ZE ZABIERZE MI DZIECKO TAK JAK ZABRAŁA MĘŻĄ( MAMINSYNKA ) POMOCYYYY.!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować