Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TotalnieZszokowana

Laboratorium Beta Hcg w Warszawie Pomocy

Polecane posty

Gość TotalnieZszokowana

Jestem w takim szoku, że trzęsą mi się ręce. Z jednej strony czuję radość, z drugiej przerażenie. Bardzo proszę o pomoc, chciałabym jak najszybciej potwierdzić wyniki testu badaniem beta hcg. Czy któraś z Was mogłaby napisać czy takie badanie można wykonać o dowolnej porze, bez skierowania? Czy są może w Warszawie placówki działające całodobowo? Będę wdzięczna za pomoc!

Gość z licytacji komorniczej
dowolna pora, bez skierowania. najszybciej bedzie w luxmedzie. jak rano pojdziesz to po poludniu bedzie wynik.

Gość TotalnieZszokowana
Właśnie dzwoniłam do Luxmedu, dowiedziałam się, że na abonament tylko ze skierowaniem i w godzinach 7-10 :O oczywiście ze stresu nie zapytałam o to, czy poza abonamentem można bez skierowania, ech.... Szczerze mówiąc chętnie bym zaraz pojechała gdzieś zrobić to badanie, tylko nie wiem czy można gdzieś w Warszawie wykonać je o tej porze?

Gość TotalnieZszokowana
Będę wdzięczna za pomoc bo cała jestem w stresie :O Czekam na męża, jak na złość dłużej siedzi w firmie...

Gość gość
invicta na złotej, wynik w maks 2 godziny

Gość gość
Ja robilam rano w CMP i po południu mialam wynik. Zaplacilam 30zl. Przypuszczam ze w każdej przychodni mozesz zrobic.

Gość z licytacji komorniczej
Mozna bez skierowania tylko zaplacisz.

Gość gość
A skąd ten stres, przerażenie i pośpiech? Coś się dzieje złego?

Gość TotalnieZszokowana
Dziękuję bardzo! Orientujesz się jakie ceny w tej Inviccie? Znów głupia pipa ze mnie, nie zapytałam, a nie mogę na stronie znaleźć...

Gość TotalnieZszokowana
Skąd stres? Bo właśnie zobaczyłam dwie kreski na 3 testach zrobionych z rzędu, a nie spodziewałam się tego kompletnie :)

Gość gość
Ale czy taka niespodziewana ciaża to powód do aż tak gorączkowego i pośpiesznego robienia bety? Boisz się że jeśli nie potwierdzisz to zniknie ? :) Ja nie robiłam bety nigdy.

Gość gość
invicta to tak ok. 56 zl bylo z tego, co pamietam - bardzo drogo ale szybko. trzymam kciuki!

Gość TotalnieZszokowana
Nie umiem tego wytłumaczyć, ale dawno nie byłam w tak dużym szoku po prostu, wiem, że działam jak wariatka ale nie moge się uspokoić :P Udało mi się dodzwonić na Solec, dowiedziałam się że robią badania cały czas i wynik po 1,5 h. Uff, trochę mi lżej :)

Gość gość
Ale szok pozytywny domyślam się? Daj znać jaki wynik. Zajrzę tu jutro. :)

Gość gość
szpital Św. Zofii przy Żelaznej, koszt ok. 35 zł, wynik może być tego samego dnia