Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa pościel

ciekawe co dostanę

Polecane posty

Gość kolorowa pościel

Dziewczyny dostałyście już prezenty od swoich facetów?:) ja swojemu już dałam, w pt ja mam dostać:) nie mogę sie doczekać:)

Gość gość
My z dziewczyną sobie mówimy co kto dostanie, ba nawet sam sobie wybrałem prezent, ale też dopiero jutro sobie prezenty damy;)

Gość kolorowa pościel
ja z poprzednim też sobie zawsze wybieraliśmy prezenty, ale te święta spędzam już z kimś nowym,kto lubi być zaskakiwany i stawia mocno na kreatywność i to że niby go już troche znam i wiem co mu kupić:) i wczoraj już mu wreczyłam i chyba był zadowolony:) a co sobie wybraliście??

Gość gość
Ja dostanę ładny portfel, pomysł dziewczyny, bo mi stary się już rozlatywał ja wgrałem tylko konkretny model. Za to ja dziewczynie dam ładną piżamę, bo te co ma niezbyt mi się podobają;). A Ty autorko co dałaś chłopakowi?;)

Gość kolorowa pościel
oo też bym chciała dostać piżamę.. sęk w tym że mojemu facetowi trudno było coś kupić bo on wszystko ma, ale kupiłam jemu taki mix prezentów: 2 książki takie z jego tematyki voucher na "przygodę'' w parku linowym bilet do kina 7D magnes na stres i zmęczenie czekoladki soczek Granini jego ulubiony i napisałam na bileciku "wołczer na 30 minutowy masaż wykonany przeze mnie" :D cieszył się dosłownie ze wszystkiego:)

Gość gość
Widzę, że Twój luby ma się z Tobą dobrze;) Nie dziwię się dylematów, mi też ciężko coś kupić, no akurat teraz się jej trafiło, że już potrzebowałem nowego. Bo tak zazwyczaj mam wszystko czego mi trzeba. Kupno czegoś do ubrania to trochę wyzsza szkoła jazdy, bo najlepiej znać dokładne wymiary. ale jesli chcesz dostać coś ładnego na siebie to może zasugeruj to chłopakowi przed następną okazją;)

Gość kolorowa pościel
wiesz co jestem zdania , że 'delikatne sugerowanie' to nic nie da, to typowy facet, jemu trzeba jak juz to wprost:) , ale nie chce nic mówić, w sumie z durgiej strony chciałabym żeby to był prezent od serca, taki szczery..a chcialabym jakąś książke, bieliznę albo biżuterię, napiszę w pt co dostałam:)

Gość gość
No wcześniej ja dawałem swojej tylko biżuterię bo nie miałem lepszego pomysłu, no ale ona powiedziała mi wprost, żebym już jej nie kupował bo ma tego za, dużo i nie ma kiedy tego wszystkiego nosić:D No i od tej pory robimy sobie "spodziewane" prezenty;) No to czekamy na relacje;)

Gość gość
a jak tam reszta???:)

Gość gość
ja pamientam jak bylemu facetowi robilam drogie i wyszukane prezenty a w zamian nic nie otrzymywalam albo jakas figurke z plastiku on twierdzil ze nie ma pieniendzy i nie liczy sie cena tylko pamiec

Gość gość
Dałam czekoladki od 'Leonidasa' i ''dobre słowo'', a dostałam YSL Elle i 1000zł na wydatki. Dzisiaj się widzieliśmy, bo jutro jadę do rodziny.

Gość kolorowa pościel
no niby miał racje, ale Ty mogłas na następną okazje zrobić mu laurke ''ode serca'' i czekolade ładnie zapakować, ja bym tak zrobiła gdybym sie wykoszotwała a otrzymała w zamian figurke z plastiku :|

Gość kolorowa pościel
fajnie, zazdroszczę;)

Gość gość
masz racje powinnam tak zrobic ,dzis tak bym zrobila wtedy bylam bardzo zakochana i kupowalam mu drogie prezenty chcialam go uszczesliwiac on nie stety mnie nie

Gość kamajka
Ja wiem co dostanę, bo sama sobie wybierałam. Uwielbiam srebrną biżuterię, więc taką dostanę, z http://www.kuzniasrebra.pl/. Z pięknymi kamieniami. Już się nie mogę doczekać Świąt

Gość kolorowa pościel
i co sobie wybrałaś??:_

Gość gość
a jak reszta?

Gość gość
Jak to, co: kolorową pościel :P

Gość kolorowa pościel
fajnie:) lubie takie:D:D

Gość gość
ja az sie boje co dostane :p

Gość fioletka31
w tym roku kupiliśmy sobie prezenty wspólnie, nie było niespodzianek :)

Gość gość
A ja zawsze dostaje w prezencie kase :( jak jakaś call-girl i to od męża

Gość kolorowa pościel
pochwale sie co ja dostałam.. zaproszenie do teatru, 2 ksiązki, słuchawki, pendriva z nagranymi naszymi fotkami i skarbonke swinke ale taką fajną i tam wrzucone złotówki odpowiadające mojemu wiekowi, ale skąd ten ostatni pomysł to zapomniałam zapytać :D

Gość gość
Mój dostanie to co chciał, czyli majtki, skarpetki, 2 bluzy ;) , a sama mu kupiłam (to niespodzianka) kamerke do auta. A ja dostanę perfumy (on często lata i często mu składam zamówienie na kosmetyki, a perfumy akurat mi sie kończą) plus kasę,żebym sobie kupiła to co chce ;)

Gość gość
Mój dostanie to co chciał, czyli majtki, skarpetki, 2 bluzy ;) , a sama mu kupiłam (to niespodzianka) kamerke do auta. A ja dostanę perfumy (on często lata i często mu składam zamówienie na kosmetyki, a perfumy akurat mi sie kończą) plus kasę,żebym sobie kupiła to co chce ;)