Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierze w Mikolaja

Polecane posty

Gość gość

nic nie poradze. Ale w gruncie rzeczy chce :-D

Gość gość
jak to nie istnieje? :(

Gość gość
powiedz to małemu dziecku

Gość gość
Ale Santa Claus istnieje! :-D

Gość gość
zniszczyliscie mi zycie głupie łiły... :O :(

pogłebia również róznice klasowe No i właśnie po to wyrastają w przyszłości z małych dzieci bandyci i złodzieje aby te różnice klasowe wyrównać. Jak nie dało rady w dzieciństwie to pózniej da, bo jak inaczej dziecko może zamanifestować swoją niższość jeśli nie złością i hasłem - ja też chce?

miszcz kozery - zryty komunista z ciebie.:D Wg mnie to zdrowe wprowadzanie dzieci w pojęcie determinizmu społecznego i społecznego. Oraz tego, że ludzie dzielą się na szlachetnych i nieszlachetnych z urodzenia...:p

Pardon. Miało być: "genetycznego i społecznego". Ale nawet w książkach są podobne błędy. Np skryptach dla studentów :D

Gość gość
miszczu. Tu masz zupełną rację. Zasługujesz na posadę ministra w resorcie prawdy i fikcji

Bo takie podejście, jak twoje budzi lewackie podejście oddolnie. Dzieci trzeba wychowywać w świadomości, że nie wszyscy ludzie są równi, ale różni i każdy ma swoją rolę społeczną. A rola społeczna jest związana z pochodzeniem i cechami rasowymi. Natury nie oszukasz. Dzieciom trzeba wpajać, że wszyscy ludzie są potrzebni społeczeństwu, ale genetycznie zdeterminowani do pełnienia określonej roli. Tak się wychowuje zdrowe społeczeństwo...

Gość gość
dziecko do pewnego okresu żyj***ajkami. Potem ma marzenia. Jesze pózniej robi wszystko aby te marzenia spełnić