Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1111111111111

ciąża

Polecane posty

Gość gość1111111111111

uprawialiśmy seks 4 dni przed miesiączką, jeśli wystąpiłaby ciąża, pojawiłyby się plamienia/okres, czy po tak krótkim czasie mógłby już zaniknąć? jest to w ogóle możliwe? stosunek był bez zabezpieczenia z finałem :D

Gość gość
jeżeli miałaś miesiączke to nie jesteś w ciąży

Gość gość1111111111111
jeszcze nie nadszedł termin miesiączki dlatego pytam ;o nie sądzę, że jestem w ciąży. po prostu czysta ludzka ciekawość

Gość gość
Gdybyś faktycznie zaszła 4 dni przed planowanym okresem to znaczyłoby że przesunęła się owulacja i okres gdybyś nie zaszła pojawił się dopiero 2 tyg. później.

Gość gość1111111111111
aa, w ten sposób. dzięki :D

Gość gość
przed okresem sa dni nieplodne wiec nie ma takiej mozliwosci :) zacznij wyznaczac sobie fazy cyklu, bedziesz wiedziec kiedy moze dojsc do zaplodnienia. mozesz kupic sobie tez tester owulacyjny np Afrodyte. powinien byc pomocny

Gość gość
zdarza sie niestety podwójna owulacja ja tak miałam i przed spodziewana miesiaczka zaszłam w ciaze

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak druga owulacja, mogła Ci się przesunąc i tak zapewne było

Gość gość
kochana nie mam zamiaru nikogo przekonywac ze tak jest na bank u mnie tak było i albo wierz albo nie pracuje z lekarzami i konsultowałam to pozdrawiam

Gość gość
ja się z Tobą równiez nie zamierzam spierać, ale może zapytaj jeszcze raz albo innego lekarza, bo jest mozliwa owulacja podwójna ale nie dwie w jednym cyklu