Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość chłop

Jak się oduroczyć

Polecane posty

Gość gość chłop
No więc może też sobie tak myśli, że ją zlewam. Czy człowiek zawsze musi robić to co inni chcą? Każdy jest egoistą ja też. Wszystko zależy w jakim stopniu się jest egoistą. Ja chcę się ODUROCZYĆ. Nie szukam już wrażeń. Zależy mi, a chcę żeby mi nie zależało. Jak to zrobić? po chłopsku pytam.

Gość gość
mam ten sam problem. Facet mnie olewa, to znaczy odzywa sie od 3 lat, raz w miesiacy rzesyla milego smsa, ciagnie to, a jednoczesnie ucieka. Jest zonaty, fakt, ale dlaczego daje nadzieje i zwiewa? Jestem zauroczona, lubilam go, podziwialam, od 3 lat sie nie widujemy, a on ciagle jest w mojej glowie, do tego jego smsy, ktore nie pozwalaja zapomniec. Mam wrazenie, ze on chcialby czegos wiecej ale nie potrafi. Nie wiem, ja przezywam co miesiac odrzucenie, bo mam nadzieje, ze wreszcie (czasem sms jest super mily), a pozniej cisza. Chyba lubie wciaz powtarzac swoja traume odrzucenia, bo zuelnie nie potrafie przestac o nim myslec.

Gość gość chłop
Unikanie nie pomaga ! Klinem też zbić nie mogę. Nie w głowie mi inne panienki. Czy to do jasnej cholery jest stan bez wyjścia? Czuję się jak ostatnia szmata. Zawalam zarabianie pieniędzy. Nic mi się nie chce. Próbował ktoś czegoś skutecznego?

Gość gość
Kochasz ja.:)

Gość gość
____*__*___*__*_____ __*______*____ __*___ __*____ja i ty____*___ ___*______ ____*____ _____*_______*______ ______ _*___*_______ _________*_________

Gość gość
Jesteś zdesperowany. Ja to tak odczuwam. Wnioskuję z tego, co piszesz. Coś musiało się zdarzyć, że BARDZIEJ wkurzyłes się na nią. Myśl o niej, jak o osobie, która rozwaliła ci życie. Może pomoże.

Gość gość
Nic sie nie da na sile, no prosze cie. To sa uczucia, trzeba je przezyc, daj sobie czas. Nikt ci w duszy łapą nie pogmera i nie wyciagnie uczuć. Muszę minąć i tyle. Niestety. Tylko myslenie zmienia uczucia.

Gość gość
Jest tego warta?;)

Gość gość
Musisz to przechorować :( Nie mam dla Ciebie rady, sama chciałabym ją mieć :( Facet w którym jestem zauroczona ma mnie głęboko gdzieś , tzn dla niego to tylko zabawa nawet przez myśl temu idiocie nie przeszło jak ja to odbieram :( Teraz pocierpisz , będziesz miał doła, z czasem przejdzie Ci jak i mi przejdzie.Mam nadzieje. I jednego jestem pewna , nie chce próbować , chce zapomnieć

Gość gość chłop
Oh, widzę, że kafeterianie mnie kochają. Taki rysuneczek spro czasu zajmuje. Doceniam. Wracając do meritum. Z tym obrzydzeniem, i wyniszczeniem przez nią mojego życia jest mniej więcej tym czym mógłbym w zasadzie o niej powoli zapomnieć. NIE CHCĘ jednak czuć do niej nienawiści, bo tak naprawedę niczego złego mi nie zrobiła. (to wszystko rozgrywa się przecież w mojej głowie). Nie chcę też przymuszać się do ucieczki, choć wiem, że zmiana otoczenia była by IDEALNA. Są jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
jak jej nie bedziesz widział z kilka tygdni to samoo przejdzue

Gość gość
trudno tak doradzać, a może ona jest jakąś aktorką, piosenkarką, z którą nie miałeś kontaktu i jest tylko w twojej głowie?

Gość gość
Jak zniszczyła Ci życie,co zrobiła takiego?!😭

Gość gość
Autorze Ty nie chcesz jej wcale zapomnieć:-P:-P:-P

Gość gość
A może On faktycznie myśli teraz o Tobie tak jak Ty o niej ?;) A musicie się widywać ? pracujecie razem czy coś ?

Gość gość
nie wiem ile masz lat,ale pewnego dnia obudzisz się rano I odkryjesz,że pewne rzeczy spi......łeś w swoim życiu,i będziesz tego cholernie załował.moja rada-powiedz jej co czujesz,odkryj karty,jeszcze raz,a potem zacznij żyć,spotykaj się z innymi laskami,wyjedź,rób wszystko na co masz ochote,ale żyj swoim życiem

Gość gość chłop
W mojej głowie jest zauroczenie, do gościa 2013-12-19 20:14:58 Czyli mam rozumieć, że tylko zmiana 'meldunku' pomaga?

Gość gość
to aktorka czy piosenkarka?

Gość gość
Na pewno łatwiej jak się nie widzi, ale najskuteczniejsza zmiana obiektu. Nawet trochę na siłę warto się pospotykać z laskami ;)

Gość gość
Andrzej to Ty/

Gość gość chłop
nie dublujcie się proszę, piszę przecież z wyróżnionego nicka. Nie chce mi się powtarzać. Może komuś udało się w jakiś 'cudowny' sposób wyzbyć zauroczenia?

Gość gość
ja miałam przyjaciela,był fantastyczny,ale on chciał czegoś więcej,a ja nie mogłam z siebie wykrzesać żadnych uczuć,więc pewnego dnia napisał mi,że musi zerwać ze mną kontakt,zeby dac szansę komuś innemu,żeby normalnie żyć,nie pogniewałam się,bo to było jedyne wyjscie z tej sytuacji

Gość gość
powiedz jej !!!!to rada i zobaczsz reakcje:)warto....

Gość gość
nie da się 💤 będzie męczyć i dręczyć aż samo sobie pójdzie (albo nie)

Gość gość
JAK ? zakochac się

Gość gość
Ja się tak "zauroczyłam" ponad 2 lata temu, tzn. trochę inaczej, ale tez nie było mi to na rękę, walczyłam z tym, unikałam go albo byłam chamska itp. ale nigdy nie wytrzymywałam dłużej niż parę miesięcy, tęskniłam strasznie. Od października go nie widziałam, kolejna próba, ale powiem Ci, że jak jeszcze miesiąc temu codziennie śledziałam jego profil na fb i ogólnie byłam na bieżąco, co noc wspominałam, tak teraz nawet o nim nie pomyślę. Powód? Nowy obiekt! Z deszczu pod rynnę, ale spoko ;)

Gość magdamagdamagdalena
- znajdź sobie pasję, która Cię pochłonie (i da okazję do poznania nowych osób!!!) - unikaj wszystkich zachowań, które się z nią wiążą - żadnych wspólnych piosenek, filmów, miejsc - stopuj myśli o niej - kiedy zaczynasz o niej myśleć, mówi sobie na głos "stop" - daj sobie czas i więcej tolerancji dla swoich uczuć, mów sobie, że jest ciężko, ale będzie coraz lżej

Gość gość
To Ty M?:)