Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy majac wrogi sluz mozna zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Mam jedno dziecko Wszystkie wyniki badan bdb Zastanawian sie moze wrogi sluz? Czy to mozliwe ze mam dziecko mimo wrogiego sluzu??

Gość gość
byłas w końcu u lekarza?

Gość gość
Ja miałam wrogi śluz (wyszło w badaniu). W pierwszą ciążę zaszłam dzięki IUI, a w trzy kolejne naturalnie (jedna skończyła się niestety poronieniem).

Gość gość
Tak dzis odebralam wyniki wszystkich hormonow... Wyszly bdb Wiec sie zaczelam zastanawiac nad tym wrogim sluzem

Gość gość
Bo.skoro z hormonami jest wszystko ok Glukoza cukier ok Tarczyca ok I mocz ob ok Brak badzerki Brqk zapalenia Mozed wlasnie wrogi sluz???? Tylko nasuwa.mi sie mysl jakim cudem zaszlam w ciaze skoro.mam wrogi sluz?na ta ciaze caravan 2 lata z bylym partnerem a ten byly partner z inna kobieta,,zrobili,, sobie dsieck o w miesiac! Wiec jak widax z nim wszystko ok

Gość gość
zanim zaczniesz zastanawiac sie nad wrogim śluzem, to partner powinien zbadać nasienie i nie ważne jest to, że ma juz dziecko

Gość gość
Albo.moze.mam bdb wyniki badan i.mam.owul ale.bbpecherzyki nie pekaja lub sa zle?

Gość gość
powtarzam c**** raz kolejny- to ze kilka lat temu zrobił dziecko w miesiąc, nie oznacza ze teraz ma super nasienie a ty idz na monitoring cyklu, to będziesz wiedziała jak wyglada sprawa z owulacją

Gość gość
a dlaczego wszystko bierzesz na siebie? Połowa "winy" może leżeć po jego stronie...

Gość gość
Nie wiem czy doczytalyscie... Biore wine.na.siebie i uwazam.ze ze.Mna jest zle bo: =poprzedni.bb partner nie zrobil mi dziecka przez dwa lata.dopiero po tych dwoch latach zaszlam w ciaze bez lekow bez badan A jak sie z nim rozstalam po 5 latach bycia razem to.on szybkp poznal nowa.kobiete i z nia mu sie udalo, po miesiacu . Czyli ze.mna.nie udawalo mu sie tyle czasu a z inna.po miesiacu. =z obecnym partnerem tez.nnie.moge zajsc w ciaze A on ze swoja byla.zona zrpbili dziecko pierwsze po 4 mies.a drugie po mies nawet by trzecie bylo ale to trzecie poronila ona Wiec nasuwa sie mysl ze skoro mi nikt dziecka zrobic nie moze to cos.nie tak ze M.na Aha i.nie.panikuje ale skoro juz wiem ze.moja corka.jm powstala.po tak dluugim czasie to juz sie naczytalam i biore.wszystko co sie da Castagnus Oeparol Leki dla kobiet w ciazy Kw foliowy Siemie lniane Wit c magnez Luteina od ginekologa dopochwowo A w styczniu ide do dobrego ginekol w naszym miescie i u niego bede die leczyc.moze jakis clostilbegyt pomoze hmmm? Ciekawe co on zleci teraz i czy cos wypisze skoro wyniki dibre? A u zwyklego gin mozna wykonac badania na sluz? Czy to mozliwe ze.urodzilam

Gość gość
Aha a badanie.mezczyzny jak wyglada? Musi oddac nasienie w domu do jakiegos pojemnika, i zaniesc?

Gość gość
Czyli moral taki ze to ze mna jest cos nie,tak skoro oboje faceci szybko zapladniali, byle dziewczyny a u mnie tak nie wychodzi latwo?

Gość gość
Wlanie nie.mam nigdy sluzu takiego lepkiego ciagnacego Tylko w owul mam taki przesrocYsty lejacy,rzadki hnn moze nie mam wrogiego sluzu lecz moze te jajeczka podczas owul slabo rosna albo cos innego?? Torbieli tez nie mam