Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE LedZeppelin PYTAM WAS GDZIE

Polecane posty

i to chyba najbardziej wszystkich smutnych szaraczków boli..

Gość gość
pomarańczowa strona mocy hehe To ile zarabiasz? JOKE ;-)

Gość gość
Niezła stawka, 50 gr za minutę :)

Gość gość
Ludzi o malych mozgach ciesza male rzeczy a nasza smieszna led az tryska humorem po kilku postach na jej temat w temacie ktory sama najprawdopodobniej założyła.smutne, samotne zycie zakompleksionej osobki ktora szuka lekarstwa na swoja niedole na anonimowym forum. Niezaleznie jak bedziesz nasmiewac sie z wypowiedzi na swoj temat nie zmieni to nic w twoim zyciu ktore wydaje sie byc delikatnie mowiac gowniane.

Gość gość
Jak Cię smiesze i bawie, to w czym kłopot?

Gość gość
Problem w tym, ze ty nie smieszysz I nigdzie tego nie napisalam :)

Gość gość
Ale intryguje Cię tak, byś poświęciła swój supercenny czas na pisanie wywodu w wątku o mnie, który sama sobie zakładam. Zawsze to coś, dzięki za wpis.

Gość gość
do LedZeppelin 19.12.13 Niestety rozmieniamy sie na tym forum na drobne zamiast o tym w życiu komus opowiadac :(. Ja juz przeszlam na pomaranczową strone :(

Gość gość
Poswiecilam swoj czas przeznaczony na bzdury czyli czytanie pudelka I udzielanie sie w idiotycznych watkach. Nie intrygujesz mnie. Jestes bardzo latwa do odczytania.

Gość gość
" jak mi ktoś podniesie ciśnienie, to nie mogę tego minąć" :D:D:D:D:D Hahahaha, na anonimowym forum ktos ci cisnienie podnosi? I to w dodatku na najglupszym forum w sieci? Gdzie jedynie kucharki i stangrec***odniecaja sie, piszac pod zarezerwowanym nickiem? :D Normalni ludzie, nawet jak tu wpadaja to nie w glowie im rezerwowanie durnych nickow, poczytaja, posmieja sie z ludzkiej glupoty i robia wypad - do swojego normalnego zycia. Cienienie? Podnosi? Na kafe? Hahahahahahahaha!!!! Zawsze w tym oceanie kretynstwa, znajdzie sie perelka, ktora mnie ubawi od rana. Tylko po to tu przychodze. Bo smiech to zdrowie. A smiech z ludzkiej glupoty nigdy sie nie konczy bo i glupota jest nieskonczona :D

Gość gość
nie smiej sie tak do tego ekranu bo cito jeszcze zostanie w zyciu ;)

Gość gość
Ops, zewymiotowalam że śmiechu na moje koty z kurzu!

a co to jakieś kuźwa forum naukowe, żeby tu kogoś zaskakiwać nie wiadomo czym i pisać jakieś intelektualne wywody? Ludzie! co was boli do cholery? Jak macie problem to napiszcie do admina- może ją zablokuje, bo was coś gryzie,ale nie wiadomo co? Masz problem to w*********j do garów i nie właź na kafe.

Gość gość
odnoszenie wrazenie ,ze nasza led to badz soba czy fajnie byc cienzarna :) ta sama imfantylnosc w wypowiedziach ,to samo mdle poczucie humoru i ta sama reakcja na krytyke. To nie forum naukowe ale niektore wypowiedzi nie nadaja sie nawet do tak malo ambitnego forum. to dziewcze mi tu nie przyszkadza.zadko wpadam ,dzis nawet logowac mi sie nie chce.omijam jej wypowiedzi czesto bo nie ma za bardzo co czytac,i szczerze mowiac ciesze sie ,ze nie jestem na jej miejscu i nie podzielam jej losu.

Gość gość
Pisze na tym forum już trochę czasu. Zauważyłam jedną prawidłowość ;) Są na forum osoby szukające ofiary ;), która intensywnie udziela się na forum. Jak ją znajdą piszą o niej rzeczy, jak wyżej, do czasu aż ta osoba zmieni swój nik, lub przestanie się udzielać. Każda z tych "ofiar" wdawała się w dyskusję w topikach zakładanych na jej temat i pomagała ciągnąć całą nagonkę. Lepiej odpuścić...

Gość gość
Bo nie ma lepszej zabawy niz z glupca :D Jakglupiec pozwala, aby sie nim bawic to niby dlaczego nie? Prowokowanie ludzi malo inteligentnych, ktorzy szybko pisza swoje riposty jest, moze niezbyt chwalebne ale przesmieszne :D

Gość gość
Gościu z 8.56 - wyczytać od dorosłej kobiety 'cienżarna' i 'żadko' to... prawdziwa rzadkość :) i ta iMfantylność. Dziecko się Ciebie będzie wstydzić.Stańczyk jest barwną postacią w naszej historii, lubię go, to mój mentor :)

Glupcow I ludzi malo inteligentnych na tym forum nie brakuje. Sa nimi najczesciej ci ktorym sie wydaje, ze to wlasnie nie oni nimi sa ;)

Gość gość
a ja wam powiem taką oto rzecz- wszystkie tu jestescie poje/bane gorzej niz przewiduje ustawa, naprawde. jedna druga przekrzykuje. i to niby zony i matki. porazka porazka porazka.