Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE LedZeppelin PYTAM WAS GDZIE

Polecane posty

Gość gość

GDZIE ZNIKNĘŁA?????????????

Gość gość
może śpi albo się kąpie

Gość gość
no kur/wa wlasnie myslalam zeby taki temat zalozyc haha! :) pewnie zostala pomaranczką i kuka czy ktos o niej wspomni, ona ma jobla na punkcie kafe przeciez

Gość gość
Na pomaranczowo pitoli pewnie :) pare osob zwrocilo uwage, ze ma smutne zycie skoro na kafe przesiaduje cale dnie to teraz udaje przykladna I szczesliwa zone I mame ;)

Gość gość
oczywiscie ze tak. a za kilka dni sie zaloguje i opowie jaka to byla zajeta albo jak spedzala czas z facetem i synem, bo pewnie juz jej lyso ze wszyscy widza ze siedzi tu ciagle. jak ja mam dzien siedzenia w necie raz na jakis czas to w domu burdel, na obiad pizza, ja nieumalowana. taka prawda, kazda kobieta zajmujaca sie domem wie ze nie da sie pogodzic siedzenia przed kompem i tv na okraglo z prowadzeniem domu i zajmowaniem sie niemowlakiem

jasne, akurat by się tym przejęła. Chyba was p**********-ł-o pomarańczowe tępe dzidy :D

za chwilę tu będzie sooczki i nie szczekajcie tyle

Gość gość
jesteeeeeem!!!!! PRZEPRASZAM WAS! udzielalam sie do 13 i pozniej musialam wyjechac, juz jestem lachonki zazdrosne :)) 😘 ktora to tak tesknila?

Gość gość
dns to LedZeppelin!!!!!! teraz widzicie???!!!!

Gość gość
Mysle, ze sie przejela :) jej reakcje na jakiekolwiek sugestie dotyczace jej zycia na kafe przyjmowala dosc ostro. Takie jak ona nie maja nic poza poklaskiem anonimowych rozmowczyn. Cale dnie na kafe. To musi byc smutne I samotne zycie.

Gość gość
ja nie pitole na pomaranczowo - robie sobie statystyki na loginie, juz mam sporo. bede miala najwiecej!

Gość gość
ooo zebysciue sraczki nie dostaly :D jak mialabym sie przejmowac tym co mowia stangreci i kucharki... tak mawiala moja prababcia :)

Gość gość
Zalosne to malo powiedziane a raczej napisane :)

Gość gość
Led widzisz na początku nawet fajnie się Ciebie czytało, bo potrafiłaś mądrze doradzić, a od kilku dni niestety ale sama się pogrążasz- nie ma sensu być na siłę taką cool, szkoda

Gość gość
hej Bree i Morrigna 🖐️ :) ale dzisiaj mialam detoks kafeteryjkowy, mam delirke i drzenie rak z odstawienia.

Gość gość
Ja juz nawet nie czytam co ona bredzi. Mialo byc fajnie a wyszlo jak zwykle. Przedobrzyla nasza gwiazda kafeteryjna :)

Gość gość
mam zespol napięcia przedmiesiączkowego, mam się powstrzymywać? dla nikogo bezpodstawnie nie jestem niemiła. a wątkach radzę dalej i jestem normalną, ciepłą mamą. codziennie zakładają jakieś p***y wątki o mnie, wypytują ile zarabiam, i gdzie ten co mi 'bachora zrobil' (cytat, i to taki lżejszy). mam ochotę sobie poflirtować z c**kami z kafe - to flirtuje :)

Gość gość
Tez czasem tu wchodze i lubie sobie poczytac,zadko sie udzielam ale Led wydaje sie fajna babka :) tez mam dzieci i to dwoje i jakos mam czas zagladnac tutaj co sie jej czepiacie

Gość gość
hej kolezanki, zakladacie temat i teraz cisza?

Gość gość
na początku pomyślałam sobie, że fajna laska rzeczywiście, ale ostatnio co nie trafię na Twój post, to jest on niestety w chamskim tonie, więc nie wiem gdzie to ciepło, a gdybyś była mądra, to olewałabyś jeżdżące po Tobie ciepłym moczem, a nie wdawała się z nimi w pyskówki i słowne przepychanki, bo to niestety działa na Twoją niekorzyść

Gość gość
korzyść - niekorzyść, ale sprawia mi przyjemność :) chociaż już mi czasem wychodzi omijanie wzrokiem tych wpisów, to nie raz dam się ponieść. myślę, że IQ mi to nie ujmuje, ale na pewno też spelndoru nie dodaje.

Gość gość
no jeżeli słowne przepychanki sprawiają C**przyjemność, to już więcej pytań nie mam, jeszcze raz tylko napiszę- szkoda, ale cóż każdy ma wolny wybór

Gość gość
Led ja uwazam podobnie, ze jestes ogolnie fajna babka ale niepotrzebnie wdajesz sie w te dyskuscje na swoj temat. O wiele wiecej zyskasz, jak olejesz cieplym moczem. Trcoeh sie do Ciebie zrazilam po tym wpisach, bronisz sie, osmieszach gosci ale jednak jest to dziwne

Gość gość
nie ośmieszyłam i nie ubliżyłam na pewno żadnej z was. i żadnej innej kobiecie, która mogłaby pisać bzdury nieziemskie, ale nie zwracałaby się do mnie, obrażając mnie. macie rację, ale jestem porywcza i jak mi ktoś podniesie ciśnienie, to nie mogę tego minąć, żeby mnie biczowali do upadłego na sybirze i żeby mi się przytrafiło wszystko co najgorsze (czego życzyła mi jedna kafeterianka, za zwrot 'zabierać d**ę w troki', i to nie o niej!)

Gość gość
Led ale to tylko forum m , ludzie sa anonimowi i Ty tez jestes.Naprawde Cie interesuje zdanie innych ? A wiesz, ze te co Cie obrazaja maja ubaw po pachy jak im odposujesz ?? bpo tym trolom tylko o to chodzi, zeby sprowokowac... uwierz mi na slowo, bo mam tu czarny login.Jak zaczelam olewac "gosci" to wreszcie sie ode mnie odczepili.Nie bede sie tlumaczyc anonimowym babsztylom z Internetu/. Tobie radze to samo

Gość gość
prawda to... karmienie trolla powoduje, ze rośnie :) co zrobić, młodość ma takie zrywy durnowate. jeszcze trochę i się wypalę jako wojownik, przejdę na pomarańczową stronę mocy i taki będzie koniec, jak chyba każdej z was (nas?) :)