Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM DOŚC ŚWIĄT I MOJEJ MATKI KŁÓTNIA KTO MA RACJĘ

Polecane posty

Gość gość

Czesc, dziewczyny. Jestem na skraj sił, właśnie zamknęłam się z laptopem w pokoju, już nie wiem co robic. Zaczne od tego,ze z mamą nigdy jakoś super sie nie dogadywałam, po maturze wyjechałam do Anglii. Jestem tam od 4 lat , to moje pierwsze święta w polsce. I mam ochote wracac... dlaczego? Przyjechałam z narzeczonym, ślub bierzemy we wrzesniu, chcielismy pozałatwiac troche swoich spraw związanych ze ślubem, bo mamy tylko sale i orkiestre. Mamy urlop niemal 3 tygodnie, jesteśmy tu już tydzień i ..dostaje do głowy. Nie oczekiwałam, że przyjade "na gotowe", ale codziennie sie kłócimy z mamą. A to mam wymyc okna, a to jechac z nia do sklepu, a to mam WYJSC Z DOMU, bo ona myje drzwi... Jest mi cholernie przykro, bo u rodziców narzeczonego całkiem inaczej-ciesza sie na nasz przyjazd, byliśmy nawet w kinie...oczywiscie matka sie obraziła o to kino- "ja nie mam czasu, JA ROBIE SWIETA"...przyjechaliśmy samochodem, jednak ja byłam dziś u siebie w domu, a narzeczony u siebie i on miał auto. Matka sie wściekła, bo chciała jechac ze mna do galerii...dodam, że mam jeszcze brata i siostre, tutaj na miejscu (brat mieszka z mama)- od nich niczego nie wymaga. jestem poddenerwowana:( mielismy poszukac fotografa , a ja jestem poddenerwowana i tylko sie pokłóciłam z narzeczonym:(

Gość gość
wiesz jak się to nazywa? Toksyczni rodzice. Miałam i mam tak samo, byle fochy o nic, nasz przyjazd raz na pol roku- ojciec olewa bardzo nieprzyjemnie zagłuszając nas czym popadnie, totalna hamówa. Wrzuć na luz i nie przejmuj się. Ja postanowiłam, nic na siłę, nie będę rozpoczynać żadnej rozmowy, chcą, niech mówią, nie- to nie. Traktuj jak powietrze, tylko to im da cos do myslenia, chociaz jeśli są tak toksyczni jak moi to wątpie. Zazdroszcze Ci że mieszkasz za granicą i nie musisz się meczyc non stop z ich fochami

Gość gość
co do twojego przypadku, odczuwam u twojej mamy zazdrość, bardzo niskie uczucie. Mój ojciec nie ma żadnego powodu żeby nie lubić mojego narzeczonego, zawsze pomagał mu jak potrzebował, jest inteligentny , na poziomie. Ale co? Ma własną dobrze prosperującą firmę, dobrze zarabia, ma samochod dziesięć razy droższy niż mój ojciec, w uczuciach miedzy nami jest wspaniale, świetnie się dogadujemy, kochamy się, chyba go to boli że jest dobrze.

Gość gość
to już mój 3 post u CIebie, Twoja sytuacja tak bardzo kojarzy mi się z moją.. Uwielbiam jego rodziców, jezdzimy razem na wycieczki, wakacje, kino, ryby, kolacje, oglądać filmy, grać w gry.. A z moimi? Katastrofa, mimo że dziecinstwo mialam szczesliwe, bylam ich oczkiem w glowie, poki się nie wyprowadziłam

Gość gość
oczywiście matka zachowuje się fatalnie, zajmuj się swoimi sprawami , nie przejmuj się