Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegoPOLKI chca arabow

Dlaczego Polki spotykaja sie wiaza sie z ARABAMI Moslemami

Polecane posty

Gość dlaczegoPOLKI chca arabow

Dlaczego polki spotykaja sie ,wiaza sie z arabami mosleamami?

Gość gość
może ich pociąga taka uroda :o ja bym nie chciała araba

Gość polki dla arabow saEGZOTYCZNE
POLKI-- dla Arabow sa egzotyczne,tak samo arabowie dla polek sa egzotyczni to pociaga ..ta innosc,chec poznania czegos nowego nowej kultury

Gość gość
Bo maja niską samoocenę i lecą na wszystko co jest ciemniejsze. Mam 2 koleżanki, które są z takimi i pracują one w jakiś hotelach lub barach...wiadomo jakoś ambitne nie są. Ja jestem wykształcona i mam dobra prace, ambicje, swoje zasady i na takiego bym nie poleciała.. Mieszkam w uk w Londynie więc jest tutaj polaków i arabów tyle, ze można małe wioski porobić. Mam koleżanki, które pracują w przedszkolu lub w biurze i one lecą na polaków lub anglików na arabów wiadomo jakie patrzą...

Gość gość
2013-12-19 21:18:23 [zgłoś do usunięcia] gość Bo maja niską samoocenę i lecą na wszystko co jest ciemniejsze. Mam 2 koleżanki, które są z takimi i pracują one w jakiś hotelach lub barach...wiadomo jakoś ambitne nie są. Ja jestem wykształcona i mam dobra prace, ambicje, swoje zasady i na takiego bym nie poleciała.. Mieszkam w uk w Londynie więc jest tutaj polaków i arabów tyle, ze można małe wioski porobić. Mam koleżanki, które pracują w przedszkolu lub w biurze i one lecą na polaków lub anglików na arabów wiadomo jakie patrzą... ________________________________________________________________ Wyżej srasz niż d u p ę masz. Ktoś musi obsługiwać w hotelach (nawet jakichś tam), i barach.

Gość gość
Jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała o co mi chodzi. Nie napisałam, że takie kobiety są gorsze tylko o tym, ze nie maja ambicji latają po byle jakich barach i poznają tam takich chętnych na bzykanko. Powiedz mi jeszcze, że nie...Jeżeli chodzi o ich prace to nie mam nic przeciwko ale nie oszukujmy się kobiety na wyższych stanowiskach, które wiedzą czego chcą na takich nie polecą. I tylko o to mi chodziło, zresztą takie osoby maja swoje zasady. Kiedyś koleżanki zaprosiły mnie na wieczór panieński i poszłyśmy do jednego z lepszych klubów i było ok. Poszłyśmy do innego i tam się dopiero działo. Widać było różnice więc wiem o czym mówię polki same wieszały się na facetach. I jeszcze raz mówię, że nie chodzi mi o wykonywaną prace bo temat dotyczy czegoś innego.