Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sie dzieje z moim dzieckiem wg Was

Polecane posty

Gość gość

? moje dziecie ma 5 miesiecy pierwsze 3 miesiacw to bajka od 4 miesiaca coraz gorzej ostatnie dwa tyg dramat. Nie chce jec, nie spi ani w nocy ani w dzien. Ciagle marudzi, jak znikam mu z oczu wpada w jakby histerie. Jest m bardzo ciezko, bo trwa to coraz dluzej i jest coraz gorzej Chyba nie chodzi o zabki, bo nawet srodki przeciwbolowe nie pomagaja. Wiec o co chodzi ?

Gość gość
Skok rozwojowy.

Gość gość
no wlasnie o to chodzi, ze nie wiem czy to zeby bo stisuje 3 rzeczy na raz i nawet portzdna dawka syropu przeciwbolwego nie dziala A skok rozwojy , ten ktory teraz moze przecgodzic trwa podobno nawet 5 tygodni . Ale juz powinien z niego wyjsc a jest coraz gorzej. Dzisiaj moje dziecko zjadlo jedna porcje mleka o 8.00 rano .I nic wiecej przez caly dzien. Spal 2 razy po 10 minut a reszte dnia szalał

Oj chyba ząbkowanie. Moja bardzo boleśnie przechodzi i podobne objawy jak u Ciebie. Pierwsze 3, 5 miesiąca miałam idealne dziecko.

Gość gość
Skoki moga sie przedluzac albo skracac. Znaczenie tez ma tydz. Urodzenia. Dzieci z 38 tyg. Przechodza skoki 2 tyg. Pozniej przykladowo.

Gość gość
ale jesli zabkowanie, to dlaczego zaden srodek nie dziala ? ani żel, ani homeopatia, ani paracetamol A jesli skok rozwojowy- moje dziecko urodzilo sie tydzien po terminie, wiec chyba powinno wyjsc o tydzien wczesniej niz inne dzieci, urodzone w terminie ?

Gość gość
moja tak miała przez jakis czas. W dzien prawie nie spała, mleka pić nie chciała. Piła za to herbatke i wtedy czasem przysypiała i podmieniałam jej herbatkę na mleko- pije mm. I gdy tylko zaczynała ziewać zasłaniłam lekko okna i butla albo noszenie. Jak juz zasnęła to nawet trzymałam ja na moich rekach żeby dłużej spała. Po jakimś czasie minęło, ale marudzi jeszcze czasem, tez myślę, że to dziąsła

Gość gość
Z Denali nie tak latwo niestety. Nie ulewa, nie odbija na mokro? Nie pije wiecej niz zwykle?

Gość gość
dodam ze pediatra może rpzepisac cos na uspokojenie

Mojej żel też nie przynosi ulgi. Bardzo marudna się zrobiła i na to ząbkowanie bursztyn kupiłam. Tonący brzytwy się chwyta.

Gość gość
ja tez mam bursztyn :) naszyjnik :) ale nie pomaga ! boze kij jedybny, ja juz nie wiem czego sie chwtyac. Oddalabnym wszytskie pieniadze, zeby znaleźć przyczene, zaznac troche spokoju i ulzyc tez dziecku.

No ja zamówiłam dopiero, jeszcze nie przyszedł. Masz ten krótki, czy ten długi - gryzak? Może idź do pediatry. A rozszerzasz dietę?

Gość gość
a pediatra doradzila mi : - jak nie chce jesc to niech nie je _ jak nie chce spac to niech nie spi - kiedys wyrosnie............:O

Gość gość
mam 34 cm naszyjnik, torche jest za dlugi ale nie przeszkadza Ale nie dziala , niestety.Chyba, ze to nie o zabkownaie chodzi ??? v Pediatra nas olewa troche. A diete troche urozmaicam, ale przez te wariactwa boje sie, bo nie wiem czy np jabluszko szkodzi czy nie itp. Po prostu boje sie wszytskiego, bo jest źle. Bardzo źle

A zaczął tak wariować przed czy już po rozszerzaniu diety? A może powinnaś iść prywatnie do pediatry? Dobrego pediatry.

Gość gość
zaczał sie tak zachowywac przed rozszerzaniem diety Jest karmiony MM, wiec najpierw myslelismy ze to mleko Pozniej , ze ząbki. Pozniej skok rozwpjowy ale jest cporaz gporzej, przynajmniej mam rtakie wrazenie . NIe chce jesc, przestal spac a spal cudownie kiedys. Wiekszosc czesc dnia marudzi i placze