Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nie za mało

Synek ma 16 miesięcy i tylko 6 zębów

Polecane posty

Gość czy to nie za mało

Zaczynam się martwić, czy wszystko jest w porządku. Ma górne jedynki i dwójki i dolne jedynki. Cz to nie za mało jak na jego wiek?

Gość gość
moja ma 2 dokladnie za dwa dni skonczy 16 miesiecy i co mam robic? siłą nie wyciagniesz

Gość gość
A czy witaminke d podajesz?

Gość czy to nie za mało
Samej wit d już nie podaję, codziennie podaję tran. Widzę, że u innych jeszcze słabiej z tymi ząbkami. Wśród znajomych, rodziny, dzieci o wiele młodsze mają już po 10, wszyscy zwracają mi uwagę, że synek ma za mało. Nawet jak lekarkę zapytałam to nie pocieszyła mnie, że "nie nie wszystko jest okej", tylko tak zerknęła na zęby, taką minę niepewną zrobiło i skwitowała to milczeniem.

Gość gość
moja ma 12 mies. i ma tylko 2 dolne jedynki.. co zrobić.. tylko czekać pozostało.. moja babcia mówi że im później wyjdą tym dłużej bedzie miała :-D

Gość gość
moja ma 18 m i 15 zębów. Czekamy na dolną trójkę (lada moment) i będzie komplet (nie licząc piątek, ale one później wychodzą).

Gość gość
a mój ma 14 mc i 2 i pół zęba.... Ale masakra będzie bo na górze idą mu 2 i 3 i na dole też... Miesiąc dwa i się przebiją ojjj będzie bolało

Gość gość
Znajomej syn ma mało zębów.. zaczęły mu wychodzić dopiero po skończeniu roku.. i tak jakoś niemrawo.. Za to na głowie ma "szopę".. włosy długaśne..... Inny (młodszy o ok 3 miesiące od tamtego), mając jakieś 5 miesiący miał prawie "komplet" zębów.. chyba 2 mu brakowało, za to głowa niemal łysa.