Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela mów mi bells

Zamieszkać z nim po 3 miesiącach znajomości mając dziecko pytajnik

Polecane posty

Gość gość
To powiedz mu , że jak będzie już potrafił , to pomyslisz o wspólnym zamieszkaniu , albo akceptuje Ciebie taką jaka jesteś , darzy zaufaniem i szanuje , albo niech odejdzie bo i tak by nic z tego nie wyszło

Gość gość
mam wrażenie, ze wcale nie chcesz rady, tylko chcesz przeczytać "tak, zamieszkaj z nim, to wspaniały facet, będziecie razem szczęśliwi'

Gość gość
Gdybyś myślała o swoim dziecku to nie byłoby tego topiku. Twoje dziecko potrzebuje takiego Twojego partnera, który będzie Cię szanował. Tylko to jest gwarancją, że będzie szanowane dziecko. Wybacz, ale jeśli w ciągu 3-miesięcznej znajomości już wiesz, że facet przegląda Twoje maile to jak to się ma do szacunku? Gdzie jest zaufanie? Gdzie szacunek do prywatności? Nie mówiąc już o tym, że świadczy to braku kultury gościa.

Gość gość
Dokładnie. A dziecko najpierw będzie wychowywane w patologicznych warunkach (bo mamusia się zakochała), a potem kolejny tatuś odejdzie (jak mamusia się opamięta i przestanie to wytrzymywać). Facet, który mówi kobiecie jak ma się ubierać musi mieć coś z psychiką (zakładam, że nie chodzi o kompletny brak gustu kobiety).

Gość Bozon Higgsa
Niech Ci zrobi drugie to wtedy Twój władczy i zaborczy pan każe Ci oddać starszego syna do bidula. A jak nie to w*********j z dwójką. Alimentów nie dostaniesz bo on ma 600zł udokumentowacnyh dochodów.

Jest bardzo dobry dla mojego syna . Dba o niego i chce być jego tatą. Więc nie wiem o jakiej patologicznej rodzinie wspomniałeś. Może i nie jest idealny ale zależy mu bardziej na moim dziecku niż biologicznemu ojcu. Myślę sobie, że może jak mnie będzie miał przy sobie tzn. jak zamieszkamy razem to zacznie mi bardziej ufać i przestanie sprawdzać i za nadto zazdrościć ??!

Gość gość
Zawsze to taniej się pouśmiechać do obcego dziecka niż płacić prostytutce. Taniej ma .

Gość gośćinnie
a za ty tak 3 miesiace go znasz i juz mu do lozka wchodzisz? a na ile Ty o znasz by planowac swoja przyszlosc? w tym momecie powinno dziecko byc dla ciebie priorytetem a nie seks .

Gość gość
Autorko Ty jednak nic nie rozumiesz. Decyzje podjęłaś dawno, teraz oczekujesz potwierdzenia, że robisz dobrze. Moim zdaniem żadna szanująca się kobieta nie bierze pod uwagę możliwości zwiazku z kimś kto przegląda jej korespondencję, czy dyktuje jej jak ma się ubierać. I to wszystko już na początku znajomosci. Ty masz swój rozum, zrobisz jak uważasz. Tylko rzeczywiście szkoda dziecka.

Gość gość
"Myślę sobie, że może jak mnie będzie miał przy sobie tzn. jak zamieszkamy razem to zacznie mi bardziej ufać i przestanie sprawdzać i za nadto zazdrościć ??!" A na jakiej podstawie tak myślisz? Te twoje myślenie to raczej pobożne życzenia. Zostałaś sama z dzieckiem i zamiast być ostrożna, jesteś naiwna jak pięciolatka. Skąd u ciebie taka desperacja?

Gość gość
A czy on nie ma problemu z alkoholem? Nie zacznie Ci bardziej ufac, tylko zacznie Cie bardziej kontrolowac, a Ty zaczniesz sie go bac. Widze tutaj w przyszlosci nie tylko przemoc psychiczna, ktorej niesmiale poczatki juz sa, ale takze fizyczna. Ja nie moglabym byc z kims kto jest taki jak ten Twoj. Mam zbyt silna osobowosc.

Gość zwolenniczka konkubinatu
chyba zwariowałaś!! Zamieszkac to z nim mozesz jak przestanie Cie kontrolowac i sprawdzać. Masz dziecko- sorry, ale najpierw o nim powinnaś pomyślec. Poczekaj, i powiedz mu, ze jeśli przestanie cie kontrolowac to sprawę mieszkania z nim przemyslisz. Wcześniej- nie ma mowy! W ogóle co za bzdurne pytanie. Nie masz instynktu samozachowawczego????

Bozon Przy jego zawodzie raczej nie możliwe by miał 600zł dochodów . Zresztą już wspominałam, że mi nie chodzi o jego pieniądze.

Gość gość
Prowokacja. Nie ma aż tak głupich kobiet jak autorka. Bozon pisał o udokumentowanych dochodach, a nie o dochodach w ogóle.

Ja też miałam na myśli udokumentowane dochody a nie ogólnie . Nie jestem głupia a jedynie zakochana a Tobie radzę nie obrażać bo pokazujesz jakim niewychowanym człowiekiem jesteś

do gość14:41 Nie ma problemów alkoholowych . To dobry człowiek i nie wierzę by kiedykolwiek używał bądz będzie używał przemocy fizycznej

Gość gość
Nie wiem czy jestes zakochana, na pewno jesteś żałosna. Proponuję abyś zaczęła myśleć głową, a nie innymi częściami ciała.

Gość lukac visnik
"nie ma aż tak głupich kobiet jak autorka" A to ciekawe :D Bo ja co innego zauważyłem :P Baby siedzą z pijakami , nierobami i gołodupcami , damskimi bokserami i k*****arzami a nadziany facet który "tylko" sprawdza maile to nie problem przecież tak bardzo kocha jej synka

Gość gość
lukas -tylko skąd wiadomo czy ten nadzianay gość nie jest damskim bokserem i k*****arzem .przeciez autorko go zna dopiero od trzech msc :-O Tym bardziej skoro zabawial sie z prostytutkami to jest lovelasem który mysli pewnie ze mu wszystko wolno bo ma władze i pieniądze AUTORKO- a czym sie zajmuje twój facet?

Gość gość
O ile on jest starszy? Rozwiedziony? Jesli tak z jego powodu?

Gość gość
Pracujecie razem?

Gość gość
a ojciec biologiczny dziecka co na ten temat mówi .Nie przeszkadza mu to ze obcy facet kręci sie koło jego syna? Masz kontakt ze swoim ex?

Pozwolę sobie zacytować jedną wypowiedz , która mi umknęła a jest nieprzyzwoicie żałosna ! "Zawsze to taniej się pouśmiechać do obcego dziecka niż płacić prostytutce. .." A co ma jedno do drugiego bo nie rozumiem ?Pokochanie i chęć wychowania nieswojego dziecka to obowiązek i odpowiedzialność na całe życie . Wiem wszystko o jego przeszłości i wiem , że został oszukany i zraniony przez partnerkę bo lasce chodziło o jego majątek-oszukiwała go przez 3 lata !! Dopiero jak zapragnął dziecka to mu się zaśmiała w twarz i odeszła . Od wtedy zraził się do kobiet i zaczął spotykać się z nimi tylko dla seksu , bez uczuć- bez najmniejszego przywiązania

Pozwolę sobie zacytować jedną wypowiedz , która mi umknęła a jest nieprzyzwoicie żałosna ! "Zawsze to taniej się pouśmiechać do obcego dziecka niż płacić prostytutce. .." A co ma jedno do drugiego bo nie rozumiem ?Pokochanie i chęć wychowania nieswojego dziecka to obowiązek i odpowiedzialność na całe życie . Wiem wszystko o jego przeszłości i wiem , że został oszukany i zraniony przez partnerkę bo lasce chodziło o jego majątek-oszukiwała go przez 3 lata !! Dopiero jak zapragnął dziecka to mu się zaśmiała w twarz i odeszła . Od wtedy zraził się do kobiet i zaczął spotykać się z nimi tylko dla seksu , bez uczuć- bez najmniejszego przywiązania

Jest starszy o 9 lat .Ma 32 lata...Nie jest rozwiedziony i nie ma ani nigdy nie miał żony . Dlaczego nie potraficie zrozumieć, że ja z nim nie jestem ani dla pieniędzy ani ze względu na urodę ani dla seksu a po prostu -tak zwyczajnie z MIŁOŚCI !! To mój drugi seksualny partner.Pierwszy to ojciec mojego syna , który przez pierwsze 2 lata małego pojawiał się i znikał a kiedy wracał to obiecywał poprawę a ja go przyjmowałam .Teraz od roku nie jesteśmy razem ani nie uprawialiśmy seksu .Wcześniej zdarzało się, że po miesięcznej nieobecności wracał i lądowaliśmy w łóżku bo ciągnęło nas do siebie . Od roku jest inaczej ! Nawet jak przyjedzie w odwiedziny do syna to nie chce by mnie dotykał nawet ale mój terazniejszy partner nie chce by on nas odwiedzał gdy jesteśmy sami . Jest zazdrosny ...Przyznałam mu się , że przez długi okres czasu łączył nas seks mimo, że naszego związku już nie było i teraz on szaleje z zazdrości gdy wie , że mój eks jest u mnie w domu . Dlatego tez chce byśmy zamieszkali razem .A ja się mu nie dziwię . Ojciec małego nie wie nic o moich zamiarach przeprowadzki ale wie , że jestem w związku z mężczyzną i nawet go widział .Dla mnie to on nie ma nic do gadania w kwestii tego gdzie i z kim będzie mieszkał jego syn Więc nie osądzajcie zanim nie poznacie prawdy .Przez cały rok nie uprawiałam seksu nim poznałam nowego faceta więc na pewno nie myślę niczym innym jak tylko i wyłącznie głową

Jest starszy o 9 lat .Ma 32 lata...Nie jest rozwiedziony i nie ma ani nigdy nie miał żony . Dlaczego nie potraficie zrozumieć, że ja z nim nie jestem ani dla pieniędzy ani ze względu na urodę ani dla seksu a po prostu -tak zwyczajnie z MIŁOŚCI !! To mój drugi seksualny partner.Pierwszy to ojciec mojego syna , który przez pierwsze 2 lata małego pojawiał się i znikał a kiedy wracał to obiecywał poprawę a ja go przyjmowałam .Teraz od roku nie jesteśmy razem ani nie uprawialiśmy seksu .Wcześniej zdarzało się, że po miesięcznej nieobecności wracał i lądowaliśmy w łóżku bo ciągnęło nas do siebie . Od roku jest inaczej ! Nawet jak przyjedzie w odwiedziny do syna to nie chce by mnie dotykał nawet ale mój terazniejszy partner nie chce by on nas odwiedzał gdy jesteśmy sami . Jest zazdrosny ...Przyznałam mu się , że przez długi okres czasu łączył nas seks mimo, że naszego związku już nie było i teraz on szaleje z zazdrości gdy wie , że mój eks jest u mnie w domu . Dlatego tez chce byśmy zamieszkali razem .A ja się mu nie dziwię . Ojciec małego nie wie nic o moich zamiarach przeprowadzki ale wie , że jestem w związku z mężczyzną i nawet go widział .Dla mnie to on nie ma nic do gadania w kwestii tego gdzie i z kim będzie mieszkał jego syn Więc nie osądzajcie zanim nie poznacie prawdy .Przez cały rok nie uprawiałam seksu nim poznałam nowego faceta więc na pewno nie myślę niczym innym jak tylko i wyłącznie głową

Gość gość
izabela mów mi bells - oj jesteś głupia jak but. Trafiłaś na typowego psychopatę. Czarujacy, zdolny, ale lovelas, w dodatku bez oporów korzystający w prostytutek, kontrolujący, perfekcyjnie Tobą manipulujący (też za pomocą dziecka), w przyszłości notoryczny zdradzacz, notoryczny kłamca, damski bokser i terrorysta, a może nawet oszust matrymonialny (a to i tak wersja najbardziej optymistyczna, o gorszej nawet nie będę wspominać, żeby Cię nie straszyć). W kontekście tego wszystkiego, co powiedziałaś, widać jak na dłoni kolejną bajeczkę "Wiem wszystko o jego przeszłości i wiem , że został oszukany i zraniony przez partnerkę bo lasce chodziło o jego majątek-oszukiwała go przez 3 lata !! Dopiero jak zapragnął dziecka to mu się zaśmiała w twarz i odeszła . Od wtedy zraził się do kobiet i zaczął spotykać się z nimi tylko dla seksu , bez uczuć- bez najmniejszego przywiązania". Powiedział Ci to po to, by wydać się Tobie bardziej wiarygodnym, choć zapewne to wszystko jest wyssane z palca - tak robią tylko notoryczni, perfekcyjni kłamcy. Nawet opowiadają bez ogródek o jakichś swoich wadach czy wydarzeniu z życia, które ich stawia w złym świetle, byś uwierzyła, że nie kłamią, by zdobyć Twoje zaufanie, a potem będzie miał kilka kochanek na boku i gdy coś się połapiesz, zrobi z Ciebie wariatkę. Powodzenia.

Gość gość
I nie dodałam jeszcze: oczywiście, że jest rozwiedziony, bo ślub taki bierze tylko po to, by okraść tak zamożną jak Ty kobietę albo nawet jest wdowcem, który przyczynił się do śmierci żony lub żon. Stąd zwykle takie osoby mają majątek.

Gość gość
"izabela mów mi bells Jest starszy o 9 lat .Ma 32 lata...Nie jest rozwiedziony i nie ma ani nigdy nie miał żony . Dlaczego nie potraficie zrozumieć, że ja z nim nie jestem ani dla pieniędzy". Wierzymy, bo to psychopaci są z kobietami dla pieniędzy. przeczytaj jeszcze raz dobrze to, co napisałam. Doskonale znam ten typ, a Twój ma wszystkie te typowe cechy. Czytaj tyle razy, aż do Ciebie dotrze, że powinnaś uciekać, i to w podskokach!!!!!!

Gość gość
"izabela mów mi bells Jest starszy o 9 lat .Ma 32 lata...Nie jest rozwiedziony i nie ma ani nigdy nie miał żony". Tego być pewna w przypadku psychopaty nigdy być nie możesz. Mógł nawet się przeprowadzać, zmieniać tożsamość i zawód wielokrotnie. Uwierz komuś, kto badał ten typ ludzi wiele lat.