Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iris_246

Mydło na wagę jako prezent

Polecane posty

Gość Iris_246

Witam, czy mydło na wagę, takie ręcznie robione z mydlarni moze być dobrym prezentem? Kupilam takie pewnej osobie i bardzo sie boje, ze pomyśli, ze to podtekst do braku higieny... Jak sądzicie? Czy ktoś kupował takie mydło jako prezent?

Gość gość
Spokojnie. Jeśli będzie wiedział co to jest (jaki to rodzaj mydła) to na pewno tak nie pomyśli.

Gość riccy
nie chcialabym takiego preentu

Gość gość
Takie coś można podarować wyłącznie bardzo bliskiej osobie, w rodzinie...

Gość tamaris1
to dobry prezent pod warunkiem, ze obdarowywana osoba bedzie wiedziala o co chodzi. ja osobiscie kupuje takie mydla w pobliskiej mydlarni i gdybym dostala taki prezent byla bym zadowolona. jesli natomiast ktos nie wie o co chodzi lepiej kupic mydelko w opakowaniu.

Gość gość
ono zazwyczaj bardzo ładnie wygląda, ja nie raz dawałam, ale np. mamie, siostrze. wiadomo, że to nie jest mydło dove, fa czy luksja. ja uważam, że można dać.

Gość gość
Ja kiedyś dostałam taki prezent od kolegi za pożyczenie notatek :) Ale ni był to jakis bliski kolega i wg mnie taki prezent jest trochę nietrafiony. Dziwnie się poczułam, chociaż wiem, że on nie to miał na celu .. Bądź co bądź według mnie jeśli mydełko, to tylko dla bliskiej osoby, bo jeśli znacie się tak średnio, to ktoś może pomyśleć właśnie tak, jak zasugerowałaś. (Ja tak pomyślałam, i uwierz mi, nie było to przyjemne :P)

Gość gość
doloz do tego rolke papieru w renifery i jest git

Gość gość
jednym z najczęstszych prezentów są perfumy, czy wtedy też myślicie, że je dostajecie, bo śmierdzi od was? ;>

Gość gość_niezdecydowana
oj perfumy to co innego :P

Gość gość
mydlo naturalne to też coś innego niż zwykłe.

Gość gość
Ja bym się ucieszyła z takiego prezentu nie ważne czy byłby od bliskiej czy dalekiej osoby :) Przecież to nie mydło Fa :D

Gość tamara78
Ja również uważam, że to dobry pomysł. Osobiście bardzo lubię takie mydła. Ja kupiłam pewnej osobie zestaw balsam i olejek do kąpieli pure fiji i nie sądzę, żeby to miała być jakaś uwaga co do jej higieny. Zwłaszcza, że wiem, że ta osoba bardzo lubi takie naturalne kosmetyki ;)

Gość tru tru
nie chcę mydła na prezent

Gość kamajka
Dziwne- mydło w prezencie. Ja zawsze kupuję tak by na pewno trafić w gust obdarowanego. Tym razem kupiłam np. srebrna biżuterię dla mamy, unikalną, ręcznie robioną: http://www.kuzniasrebra.pl Mama na pewno się ucieszy

Gość gość
Takie mydło to zayebista sprawa. W mydlarni robione....heh....kiedy klient przychodzi i prosi, dajmy na to ,kilogram to koleś z obsługi bierze siekierę i odrąbuje "kawał"z większej bryły aż bańki lecą.:classic_cool:

Gość gość
Mydło na wagę,węgiel na opał,ziemniaki na obiad [one kwintal]...y wódeczka! O i to są prezenty jak się patrzy a nie jakieś tam kurfa majonezy y tandeta. :classic_cool:

Gość Miodunka1
Jasne, najlepiej to rechotać. A prawda jest taka, że klienci uwielbiają takie mydełka i bardzo dużo sprzedajemy ich właśnie na prezenty. Z tym, że zawsze dołączamy informację o składzie mydeł o tym jak działają na skórę i obdarowany wie ,ze nie dostał zwykłego mydła z podtekstem "lepiej się umyj" tylko bardzo ładny pachnący drobiazg http://mydlarniaskarbyswiata.pl/Mydlo-Grejpfrutowe,p,83

Gość Ludmiłaa
Rewelacyjny pomysł. Mnóstwo osób nie wie, że takie sklepowe mydło za 2 zł robi się z odpadów przy produkcji bio paliw a nawet zdarza się, że z tłuszczy zwierzęcych! http://pixelhub.me/aleppo http://pl.wikipedia.org/wiki/Gliceryna Mydło na wagę jeśli już to takie robione ręcznie przez mydlarnię. Też będzie z gliceryny ale na pewno 100% czystej farmaceutycznej.

Gość gość
To jest luks prezent dla osoby, która lubi naturalną pielęgnację. Ale jeżeli to obdarowywujący się jara takim rzeczami, a obdarowany jest zachwycony Avonem, to jak kulą w płot. Lepiej podaruj mi to mydło i dorzuć jakiś olejek albo hydrolat, będziesz miała 100% pewności, że uszczęśliwisz obdarowaną.:)

Gość gość
pewnie, że fajny prezent. Mojego narzeczonego mama dostała mopa na 50te urodziny... to dopiero kaszana....:D:D:D:D

Gość opik143
A co polecicie witrynę z prezentami personalizowanymi?

Gość gość
Myśle że mydełko ręczni eorbione to super prezent, ja już kilka razy dawałm takie znajomym i byli naprawde zachwyceni. Pytali skąd je biore :) bo w drogeriach to nie uraczysz. zamawiam sobie tutaj: https://artyferia.pl/katalog/kosmydelka Myślę że fajnei jest kupić mydełko i np, do tego kule kąpielową i macie mini zestaw spa :)