Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi sexapealu

Faceci widzą we mnie tylko kumpelę

Polecane posty

Gość brak mi sexapealu

Z którą można wyjść na piwo, pośmiać się, czy się napić :( Kiedyś z jednym kolegą tanczyłam, to powiedział, że czuł się jakby tańczył z siostrą :( dlaczego tak jest? Czy jestem aż tak dla nich aseksualna? Jestem kobieca, nie jestem żadnym babochłopem. Mam długie włosy jasny blond, maluję się, ubieram się jak dziewczyna. Mam delikatną urodę. Ale każdy widzi we mnie tylko koleżankę. Czy to oznacza, że nie mam tego czegoś, że nie jestem w ogole sexowna?

Gość brak mi sexapealu
a może mi ktoś odpowiedzieć normalnie i nie robić reklamy?

Feromony działają. Sam ich używam od ponad 10 lat do załatwiania spraw. Raz moja koleżanka użyła i ja też. Akurat się spotkaliśmy po długim niewidzeniu w sklepie. To co się działo można nazwać jazdą po dragach. Ale miałem na nią ochotę :)

Gość gość
tak ja moge zacznij myslec tylko o seksie ,jak ja,faceci to zaczna wyczuwac ja mam naprawde non stop kosmate mysli,jak patrze na panow na ulicy ,w pracy to zawsze zastaanawiam sie jacy sa w lozku i oni to chyba czuja,ze mam takie halo na tym punkcie

Gość brak mi sexapealu
ja też dużo mysle o sexie :( ale mam twarz niewinnego dziecka, mam taka delikatna urode, czy to moze byc powod? ze widza we mnie dziewczynke, mlodsza siostre, a nie kobiete?

Gość gość
Chyba cyganisz:-) jak masz 18 lat to ja niewidze problem , kiedy chcesz? Mowisz imasz

Gość brak mi sexapealu
pomocy ?