Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gftyujaa

czy mój facet miał powody się wkurzyć

Polecane posty

Gość gftyujaa

mam kumpla którego znam chyba z 10 lat, poprosił mnie niedawno żeby z nim pojechała do galerii, chciał wybrac dla swojej dziewczyny bransoletkę na święta pod choinkę ale w ogóle nie wiedział jaką i poprosił mnie czy bym mu nie pomogła czegoś wybrał. Dziś z nim pojechałam ale przed wyjazdem zadzownił mój facet i pytał co robię, no to mu powiedziałam gdzie jadę z kim i po co. Słyszałam że się wkurzył ale niby wszystko było ok, jak wrociłam dzowniłam do niego ale nie odbierał, wiem że nie odbierał dlatego że jest zły :o czy ja przesadziłam z tym wyjazdem ?

Gość gftyujaa
upupup

Gość gość
Daj spokój. Twój facet jest dziwny. Obrazil sie jak jakas panienka. Nie dzwon do niego juz.

Gość tomekloko
oczywiście, że nie przesadziłaś Twój facet jest jakiś chorobliwie zazdrosny i chyba nie ufa Ci, skoro nie pasuje mu to, że pojechałaś na zwykłe zakupy z kolegą, którego znasz 10 lat dla mnie to śmieszne i strasznie niedojrzałe z jego strony

Gość gftyujaa
Ma 30 lat i raczej nie bywa zazdrosny, sam się gapi przy mnie na inne dziewczyny i widze jak my ślina cieknie a na mnie się wkurza bo pojechałam pomóc koledze wybrac bransoletkę :o sama tego nei rozumiem, myślałam że może to przegięcie ale skoro piszecie że ok to chyba macie racje i to on przesadza.

Gość gość
twoj facet nie ma klasy i kultury po prostu takie zachowanie jest chore