Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedajacynaallegro

co zrobili byście na moim miejscu

Polecane posty

prowadze sprzedaz na allegro bez działaności gospodarczej ciągnąc to dalej czy nie sprzedałem 300 przedmitów na każdym ok 25 zł zysku. Nie mam mozliwości żeby zarejestrowąc działalnośc poniewaz sa to suplementy diety bez atestów żywieniowch:O kasa z tego jest fajna ale jakie ryzyko:O

Gość gość
Handluj dalej, hm : ) Po prostu przy jakiejś okazji, jeśli chodzi o to. Zrób nowe konto, kto ci będzie wglądał w to ile sprzedałeś.. A jest to możliwe, bo co jakiś tam czas mi też się zdarzało.

podobno urzad skarbowy trzepie allegro :O

Gość krysia87
Zwijaj lepiej interes. Po 1. brak atestów- zaczyna się na to straszna nagonka, już w mediach trąbią, włącz tvn24 Po2. Nei masz działalności, nie odprowadzasz podatków, Po3. Nie chcesz miec na sumeiniu ludzi. Pozdrawiam

Gość gość
w tym kraju na 100 % dobiorą ci się do tyłka

to są produktu które sprzedają się w USA czy UK w tysiącach i raczej nikt od tego nie umar tak jest nagonka bo ktoś nałykał sie jakiegoś chemicznego świnstwa

Gość krysia87
W tym momencie już ktoś "życzliwy" może po twoim IP cie podać, nie znam się na tym ale informatycy mogą dojśc. Policja tylko czeka na takie zgłoszenia, nabiją statystyki

Gość gość
za PO wszystko delegalizuja i wszystkiego zabraniają, a jesli chodzi o podatki to na pewno dobiąra się prędzej czy poźniej do d**y. Polska sie cofa i nie daję żyć w swobodzie!! Zobaczcie co dzieje się na Słowacji i Czechach zupełna odwrotnośc legalna trawka, hazard i prostutucja oni to próbują ucywilizowac a nie zakazac!! to zawsze istaniało i istniec będzie a nasze chore państwo idzie zawsze pod górke obywatelą

moje ip widzi tylko administrator chyba

Gość dddariaaaa
dużo na tym zarabiasz? Warte to jest takiego stresu?

Gość dddariaaaa
już sobie policzyłam:) Masz 7500zł zysku, to chyba cie stac na działalnosc co. A jak komus to zaszkodzi to co?niech dostanie sraczki albo chory kupi i umrze wtedy cie maja Ryzyko straszne! Moze pomysl o legalnych specyfikach- najpierw bez firmy, pozniej jak wybadasz czy sie opłaca to zarejestujesz

to nie jest takie proste! znajdz coś żeby się opłacało sprzedawac przy takiej konkrencji:O już teraz moge c***owiedziex że nie będzie isę opłacało sprzedawać legalnych środkó musiałbym dziennie sprzedac ze 100 produtków żeby cos na tym zarobić a im wiekszy obroty tym bardziej się jest na celowniku