Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciazy jestem

do ktorej spicie ciezarowki po raz pierwszy

Polecane posty

Gość w ciazy jestem

No rozumiem jak macie dzieci to sie nie da spac do oporu, ale jesli jestescie na l4 i czekacie na pierwsze dziecko do do ktorj spicie? Ja do 10 conajmniej. Dzis do 12. A co.

Gość gość
Ok ja dużo spalam. Budzilam sie wcześnie bo ok 6. Wypijałam herbatę, mężowi robiłam kawe, śniadaniewg chwilę z nim siedziałam. Później on jechał do pracy a ja znow szłam spać i do oporu. Teraz zresztą też śpię ile sie da. Dla mnie było tragedia jak córa budzila sie o 5-6 i koniec spania, ale nadrabialam w dzień podczas jej drzemek. Teraz córka ma 9 mies i śpi do 9 a ja razem z nia a i tak potrafię sie z nią w dzień położyć.:D spioch jestem.

Gość gość
ja spie zawsze do 12 a czasami do 13 dziś wyjątkowo wstałam o 13 30 bo nad ranem męczył mnie mega ból brzucha i nie spałam od 6 do 9 , wysypiam się wypoczywam, jak wstanę jem i idę na spacer z pieskiem, później wraca mąż i robimy coś razem, albo gotujemy albo gdzieś jedziemy :)

Gość w ciazy jestem
To fajnie myslalam ze tylko ze mnie taki spioch:-)

Gość gość
ale zaraz tu się zlecą te wariatki i będą wyzywać od najgorszych leni , że one pracowały do 9 msc i jak przychodziły do domu to prały gotowały i wieszały firanki , dla nich spanie do południa to niepojęta rzecz :D pracusie, cholernice ,zazdrośnice

Gość w ciazy jestem
Ja mam zagrozona ciaze i wszelkie prawo do lezenia bykiem

Gość gość
Ja spałam do 9 - 10 prawie, a szłam spać o 1 w nocy lub około 2. Uważajcie dziewczyny aby tylko wasze pociechy nie przyjęły waszego rytmu biologicznego.:) Tak bynajmniej się mówi. U mnie się sprawdziło. Kiedy moja córcia skończyła miesiąc zasypiała równo o 1 h a nawet o drugiej, a pożniej spała do tej samej godziny co ja w ciąży. Okres na L4 wspominam jako wielkie leniuchowanie. Korzystajcie bo póżniej już tak nigdy nie wypoczniecie.