Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płaczę bo on nie będzie ze mną w wigilię

Polecane posty

Gość gość

Olał życie ze mną. Nie mam już łez, coraz trudniej mi łzy wypływają

Gość olewanaprzez pana
co sie stało? mnie tez olaa na same święta :/

Gość gość
Stało się to, co zawsze - ktoś kochał, ktoś mniej albo w ogóle. Czemu zawsze muszę kochać bardziej? Czasem wydaje mi się, że nie ma ludzi, którzy potrafią kochać. Nie ma takich mężczyzn...

Gość gość
Daj spokój. To tylko facet. Mój ma pretensje o to, ze chce spędzić wigilię ze swoją rodzina a nie z jego rodzicami. Nie bądź pijawką.

Gość gość
Boję się, że się odezwie do mnie i będzie wtedy jeszcze gorzej. Zawsze się nabieram na jego kłamstewka.

Gość gość
ja bym teraz chciala sie cofnac przed slub, uciekla bym i znalazla kogos dla kogo jestem najwazniejsza, nie praca i kumple, ale juz nie moge zrobic tego tak latwo. Jakis pozytyw jest

Gość gość
i prezent mam dla niego. On pewnie dla mnie nie. były lata,ze w ogole nic mi nie dawał

Gość milorad
Ja nie rozumiem was skoro facet odchodzi bo was już nie kocha to chyba lepiej niż żyć z kimś z przymusu i niszczyć życie sobie i partnerce. Tak cz inaczej znajdziesz sobie kogoś innego po co taka afera.

Gość gość
fakt muszę zacząć myśleć racjonalnie za bardzo boli odrzucenie

Gość gość
mnie też kiedyś facet zostawił wlaśnie w wigilię, powiedział mi w ten dzień, że mnie nie kocha i odchodzi, całe święta miałam spieprzone. A teraz z perspektywy czasu cieszę się, bo z takim debilem nie chciałabym się wiązać na całe życie.

Gość gość
tez bede plakal

Gość pfry musztardy nie mają
:(

Gość gość
to czemu nie zadzwonisz, nie przyjdziesz? Poco mmay razem płakać

Gość gość
jestem facetem i powiem ci ze w zwiazku zawsze ktos kocha bardziej, ktos mniej:) NIGDY po rowno 50/50!! bo wtedy bylby zwiazek idealny:) dlatego ci co kochaja bardziej zawsze cierpia bardziej:) i ja tez sie do nich zaliczam;) pozdro!

Gość gość
święta prawda co do wpisu powyżej zgodzę się. U mnie było tak, że facet zmieniał zdanie niby się starał choć mu za bardzo to nie wychodziło a na koniec stwierdził że ma to w doopie i nie bedzie się starał w głowie mi się to nie mieści, no i teraz pokazuje się co to nie on wszystko poukrywał na profilu normalnie zachowanie dziecka.

Gość 50na50
dla mnie pokazywanie na kontach i portalach rzeczy na temat zwiazku to dziecinada:) nie wiem ile macie lat ale troche wieje zenada:P mam 28 lat:)

Gość gość
Wie doskonale, że to boli.. ja go przeprosiłam a w zamian usłyszałam jeszcze wulgaryzmy pod swoim adresem. No i na dodatek zostałam poinformowana że to za pozno w porzadku nie musimy być razem. Nikogo nie chcę i nie bede zmuszać by mnie Kochano. Tylko jeden fakt mnie dziwi jak można mówić Kocham dla Ciebie wszystko, a potem gadać że ma to w doopie nie bedzie sie starac sie sorry ale to jest wlasnie chore. Ja odsunelam sie od niego nie pozwole sie krzywdzic i sluchac wulgaryzmow pod moim adresem. Także ja uznałam że nie bede ratować niczego skoro to takie proste dla osoby odwrocic sie dooopa. Chce żeby tak było więc okey niech tak ma. Ogolnie fajny dostalam prezen na swieta od niego nie ma co.

Gość gość
akurat ja bardziej Kochałam, ale co z tego. Im dłużej to trwało tym bardziej było źle. Chciał żebym mówiła wszystko, mówiłam jak to widzę z punktu widzenia mojego i co zaraz że atakuję choć miałam zupełnie inne intencje chciałam normalnej rozmowy, wyjaśnić nie jasności. Nie mówiłam też bylo źle bo nic nie mówię. Zrozum taką osobę ? Zachowanie nielogiczne totalnie zwyczajna załamka. A i coś jeszcze najlepszego miał pretensję, że ja nie chce się z nim spedzać czasu totalny absurd, a potem stwierdził, że spedzenie ze mna czasu jest to strata czasu i same nerwy, połapiesz się w tym bo ja nie ?

Gość gość
to lepsze takie swieta chyba ojej no jak tak mozna z tym prze ale ja w ogole nie wiem co o tym myslec juz 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
czas najwyższy zadbać o swoje dobro i samopoczucie.

Gość gość
musiesz szybko dorwać nowego na swięta. daj ogłoszenie, że szukasz przyjaciela a nie kochanka