Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konkubinat lepszy od małżeństwa

Polecane posty

Gość gość
ale to jest normalne :) to są dzieci z prawego łoza , to nic, z e matka pije, a ojciec cpa , wazne, ze przysiegał :) ze podpisał papiery .... a to ze dziecko widzi jak sie wyzywają , albo matka dostane w czape to jest nieistotne ....

Gość gość
A mało to jest żenujących rozwodów, w których ludzie kłócą się o każdy widelec ?

Gość gość
gościu z 10.28, a ty o zachowku to możesz nawet pomarzyć. Jak nawet raczy ci jaśnie partner coś dać za życia, to będziesz jeszcze ty musiała spłacić roszczenie z tyt, zachowku.

Gość gość
gość gościu z 10.28, a ty o zachowku to możesz nawet pomarzyć. Jak nawet raczy ci jaśnie partner coś dać za życia, to będziesz jeszcze ty musiała spłacić roszczenie z tyt, zachowku. x Wyobraź sobie, że mam zupełnie inne marzenia niż to, żeby ktoś mi coś dał :) A jeśli będę musiała zapłacić zachowek bliskim mojego partnera nie będzie to dla mnie problemem. Wiesz czym się różnimy? Tym, że mi śmierć partnera kojarzy się z czymś kompletnie innym niż Tobie. Ty widzisz tylko kasę.

Gość gość
Dojrzały człowiek musi myśleć o tym co będzie później. Na tym niestety polega dorosłość i odpowiedzialność. Teraz pracuję i nikt nie musi mi nic dawać, ale w życiu jest różnie.

Gość gość
Rozumiem. Czyli dojrzałość ma polegać na takim zabezpieczeniu się, żeby można było w przyszłości kogoś oskubać. A moja dorosłość polega na oszczędzaniu, inwestowaniu w coś czego nie stracę i w siebie (tego też nie stracę). :)

Gość gość
Ja też oszczędzam,kupiłam mieszkanie... ale wg tego forum powinnam się hajtnąć z dzianym dziadkiem i zostać kurą domową... Konkubina

Gość gość
k****yyyyy w konkubinacie zyja,

Gość gość
Za to jak widać powyżej tępe, wulgarne babole zostają żonami :)

już nam tak nie zazdrośc, do ciebie też się kiedyś los uśmiechnie może nawet spotkasz faceta, który cie nie zdradzi po tym, jak już go zaciągniesz cudem do ołtarza? chociaz takich ponoć ze świeczką szukać...

Gość gość
konkubiny szybciutko do garów co tu jeszcze robicie

Gość gość
Jak to co robimy? Jestem w pracy. Konkubent dziś będzie w domu o15, to obiad zrobi.Jak zwykle zresztą. Wasi mężowie nie gotują? To współczuję :) Pewnie nie chce im się już starać po ślubie, co?

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość konkubiny szybciutko do garów co tu jeszcze robicie x Pracujemy żeby nie musieć drżeć o to, że facet zostawi mnie bez kasy :) Przykro mi, że tobie związek dwojga ludzi kojarzy się z garami. Nie zazdroszczę takiego życia.

Gość gość
DO GARÓW !!!!! kochaneczki konkubineczki

Gość gość
Próbuję te wypociny czytać, ale zwyczajnie się nie da. Ja wiem, że to forum nie słynie z choćby minimalnego poziomu, ale to co tu wypisujecie jest po prostu nie do przyjęcia. Jesteście zwykłym marginesem społecznym, szerzycie patologię, nie macie żadnych wartości moralnych. Wiem, że takie wzory wynieśliście z domów rodzinnych. Teraz powielacie takie zachowania. Dlatego nie raz dostaniecie od życia w d**ę, bo jesteście zwyczajnie za głupie, żeby żyć jak normalni ludzie .I wcale mi was nie żal.

Gość gość
Ewa,mój zupę dziś gotuje. Nie bigos :)

Gość gość
Konkubinat daje możliwość odejścia z każdą chwilą do następnej seksualnej zabawki. Próżnia umysłowa w komitywie zgnilizny moralnej zalewa nasz świat pozbawiony fundamentalnych zasad cywilizowanego społeczeństwa na rzecz zwierzęcego i próżnego hedonizmu.

Gość gość
do garów kurefki

Gość gość
Przepraszam,ale do garów i sprzątania to jest żona. Konkubina to kobieta niezależna.Jej się należą kwiaty... prezenty...i dobry partner ;-)

Gość gość
konkubina jest do usługiwania, bo ani to żona ani partnerka, TYLKO KOCHANKA i służaca, do garówwww!!!!

Gość gość
Mój jest mistrzem zup, do tego umie robić makaron (!) i pierogi (!) - mamusia go nauczyła ;-)

Macie jakiś dziwny obraz związków innych niż wasze- czyżbyście za dużo napatrzyli się na przykre relacje mamusi z tatusiem? Czy w waszych uświęconych sakramentem związkach używa się tego typu słownictwa do ludzi, których się nie zna? To bardzo brzydko, ale może zwyczajnie mam takie zdanie przez mój zwierzęcy hedonizm.

Gość gość
Przecież konkubina właśnie to znaczy - partnerka... na równych prawach... W odróżnieniu od żony, która,sądząc z tego forum, jest niedojrzałą formą konkubiny. Mam tu na myśli podległość mężowi, mniejsze prawa niż facet i ogólnie kiepskie życie:o

Gość gość
do garów brudna ściero.

Gość gość
Zrozum je,żony to kobiety nieszczęsliwe.

Gość gość
brudne i niemoralne spaczone życiem i c*****ami ściery -do garów biegiem!!!!

Gość gość
A wy w tych swoich środowiskach to naprawdę nie macie jakiś normalnych małżeństw. Tylko tak każdy z każdym, za chwilę zmiana.