Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FeNoMeN

Dlaczego i ile razy zdradziliście

Polecane posty

Gość FeNoMeN

Moja kobieta rzadko sie ze mna kocha raz na tydzien nieraz mniej :( jak juz do tego dojdzie to nie narzeka widac ze jej dobrze ma mocne orgazmy ale czemu robi to tak rzadko :( nie zdradza mnie. . . ale ja myśle o zdradzie bo ja potrzebuje duzo i dlugo nie wytrzymuje juz :( ma ktos podobny problem?

Gość naomi_paprika
Myślę że Cię nie zdradza ale Ty nie omieszkasz. Wierz mi.....

Gość FeNoMeN
tak jest od pol roku, wczesniej bylo lepiej ,a jszcze wczesniej zupelna jazda a jestesmy ze soba juz 5 lat :(

Gość gość
zdradzam juz od ponad roku bo moj M pracuje za granica i przyjezdza raz na pol roku a wibrator mi nie zastapi zywego

Gość gość
Jeśli liczy się zdrada "wirtualna", to wielokrotnie. :)

Gość gość
U mnie występował niedobór seksu z żoną,więc byłem zmuszony sobie radzić i sobie nieźle radziłem.Z nią sporadyczny sex w nagrodę w dodatku :) nienormalne.Uważam,że jeśli się nie ma tego z osobą z którą się wspólnie żyje to prędzej lub później nastąpi skok w bok :)

Zdradzam narzeczoną od dwóch lat. Dlaczego? Z kochanką było o wiele lepiej. Jak i większa dostępność, otwartość na propozycje urozmaicenia życia seksualnego i własne inicjatywy. I ostatnio role się odwróciły. Kochanka oziębła a narzeczona ogień. Teraz zdradzam kochankę z narzeczoną. :D

Gość gość
Eh i jak tu byc wiernym ? :/ a pozniej mowa ze faceci zdradzaja...

Gość gość
ja jeszcze nie zdradzilam tylko z syna na tescia sobie zmienilam bo jego syn a moj maz wyjechal na dwa lata do USA i ja zostalam sama z jego ojcem bo tesciowa tez z synem pojechala,a nic innego nie zostalo tylko sie nabijac i nabijana byc w zaleznosci od pozycji

Gość gość
W rodzinie nic nie ginie :D

Gość gość
masz racje a do tego to mi ta sytuacja pasuje bo mam w domu to co potrzebuje i dotego to tesciu ma lepszy sprzed i nie grzeje sie tak szybko a jedzie duzo dluzej od syna

Gość gość
nie martw sie maz tez sobie na pewno dobrze tam radzi :)

Gość gość
o meza sie nie martwie bo lepszy dyszel mam w domu i moge go urzywac kiedy chce a jak pipcie polize to daje na calego i to od tylu,az mi cycki chlastaja

Gość gość
baby to h....

Gość gość
h,,,,,,, i to z cyckami

Gość gość
Ile razy? odpowiem: ZA DUŻO.!!! Znudziło mi się już To był błąd ,ale musiałem jakoś odreagować.

Gość gość
Pamietam tylko raz bo mi to bardzo w glowie sie zagniezdzilo:pojchalam na impreze do kuzyna od meza i to sama bo maz pojechal do pracy, impreza byla super bo zakrapiana,zgodnie z planem to mialam tam zostac do rana i tak sie stalo ale ze bede spac z bratem tego kuzyna to nie planowalam,ale nigdy tego nie zalowalam bo nie dobrym sprzetem w ta noc bylam orana orgaznow tez nie liczylam ale bylo dlugo i zaj..scie

Gość gość
FeNoMeN pomyśl moze Ty nie umiesz zachęcic swojej żony zbyt szybko, zbyt natarczywie wkółko w ten sam sposób zmien podejście a zobaczysz jaki wulkan jest z żony. Aż gały ci wyskocza,

Gość FeNoMeN
i tu jest problem... bo moja wzobraznia nie zna granic , i probowalem wszystkiego ona pon prostu jak ma "swoj" dzien to nie wazne jak i jest ok a jak jej sie samej nie zachce to i na uszach moge chodzic i nic :/