Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dać chłopakowi prezent na święta

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem krótko, i dlatego nie wiem czy dawać mu prezent, gdyż nie wiem czy on o tym pomyślał. jeśli ja mu dam a on mi nie, jeśli o tym nie pomyśli? Może mu być niezręcznie. wiem, że to głupi problem, ale może ktoś poradzi co robić w takiej kwestii?

Gość gość
Po prostu daj mu na święta. I tyle. :classic_cool:

Gość gość
spytaj czy robicie sobie prezenty na święta i będziesz miała problem z głowy

Gość gość
myślę, że jesteśmy na tyle krótko, że takie pytanie jest niestosowne. jak bym wymuszała kwestię prezentu.

Gość gość
spytaj czy robicie sobie prezenty na święta i będziesz miała problem z głowy

Gość gość
Daj mu prezent. A jak on nie będzie miał, to powiedz mu ŻARTEM, ze może ci w takim razie podarować jakiś prezent na nowy rok ;).

Gość gość
to dobry pomysł :)

Gość gość
no jak jest niestosowne to nie wiem co to za związek od kiedy bycie szczerym i wyjaśnianie różnych spraw jest niestosowne? :D ja bym powiedziała że zastanawiałam się czy robimy sobie prezenty na święta, zobaczyła jak zareaguje, jak będzie chciał to świetnie, można ustalić jakiś limit wydatku i koniec, jak nie to trudno ale ty oczywiście rób ze wszystkiego problemy, uważaj że to niestosowne rozmawiać w związku, ciekawe jak długo ten gość z tobą wytrzyma 🖐️

Gość olewanaprzez pana
ja w takiej sytuacji dałam mały drobiazg, on tez mi dał, więc dobrze,ze wtedy coś kupiłam

Gość gość
Będąc naga założ czapkę mikołaja schowaj się do pudła i wyskocz jak przyjdzie potem rzuć się na niego zrób druta turbociągnienie wypnij tyłek krzycząc "ty gnojku pieprz mnie" na koniec rozkaż mu się zwalić do twojej gęby może wystarczy taki prezent

Gość gość
zapytaj go co chce na święta. w rozmowie ustalicie czy dawać coś czy nie...

Gość gość
nie chodzi o to, że szczerość jest zła- jest świetna. ale początki związków takie są, dla mnie to kwestia taktu. Później oczywiście znając się jak lyse konie trzeba o wszystkim rozmawiać. Poza tym chodzi tez o kwestię NIESPODZIANKI. nie chce by sprawa prezentu była taka jawna i pozbawiona nuty zaskoczenia jak już. ale dzięki za radę! doceniam.

Gość gość
Ja bym mu dala!

Gość gość
może należy poczekać na inicjatywę w tej kwestii ze strony faceta?

Gość gość
Właśnie dlatego, żeby nie było niezręcznie, najlepiej byłoby się po prostu zapytać, co myśli o tym, żebyście sobie coś dali na święta. To nic złego, że chcesz to ustalić, żeby nikomu nie było później przykro. I tak mu też możesz powiedzieć - że jesteście ze sobą krótko, a chciałabyś, żebyście mieli w święta dobry nastrój, więc chcesz to ustalić, żeby nie było niezręcznej sytuacji. A jeśli zdecydowanie nie chcesz z nim tego tematu poruszać, to tak jak ktoś tu napisał, daj mu jakiś drobiazg niezobowiązujący, jakieś słodycze czy inne pierdoły za kilkanaście złotych.