Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda że jestem jeszcze dziewicą

Polecane posty

Gość gość

i to nie w sensie że jestem gorsza. tylko w takim, że boję się o moją budowę anatomiczną, że jak będę uprawiała z kimś seks, to że się np. okaże że moja błona dziewicza jest zbyt gruba i będę wymagać np. interwencji chirurgicznej etc. Poza tym generalnie jestem bardzo wąska, więc obawiam się też bólu przy pierwszym razie, niemożnośc***enetracji etc Spotykam się teraz z kimś kto jest ode mnie starszy od 7 lat i jeśli w przyszłości coś z tego będzie, byłoby mi głupio, jeśli takie rzeczy by nastąpiły. No bo ten ktoś na pewno ma za sobą przeszłość seksualną i teraz musiałby się "użerać" z 21 letnią dziewicą.. Wiem, że moje podejście jest może zbyt panikarskie i jeśli komuś zaufam, to nie powinnam tak sądzić, ale mimo wszystko boję się..

Gość gość
wiek? jaki masz

Gość gość
No napisałam.. 21 lat.

Gość gość
idz dewotko z tymi topikami,kogo to ochodzi czy jestes dziewica czy nie.koniowi zamelduj🖐️

Gość gość
Swoją drogą z poprzednimi facetami nie chciałam tak od razu uprawiać seksu m.in z tych powodów. Ograniczałam się do innych form.

Gość gość
ciesz sie, ze nie jestes ta lafirynda z wytapetowanym ryjem i c***kiem jak balon chodzaca po imprezach i walaca lody po kiblach .

Gość gość
20.12.13 nie jesteś kobietą, więc nie zrozumiesz moich problemów. Więc idź stąd sobie.

Gość gość
20.12.13 No okej. Ale to dalej nie rozwiązuje mojego problemu. Na serio się boję seksu w takim sensie. Budowę mam wręcz dziecinną.

Gość gość
ale co,chwalisz sie czy zalisz?Co 5min na swiecie umiera dziecko z glodu,ginie zolnierz,ludzie w wypadkach,a ty sie rozczulasz nad defloracja idiotko,i to twoj problem ze wypisujesz na forum bzdury?Puknij sie w leb,albo zajmij czyms pozytecznym🖐️

Gość gość
Widać że sami p*****lnięci faceci się tutaj wypowiadają. Każdy ma problemy swojego kalibru! I pytam o radę, jak sobie poradzić z tym uczuciem lęku. Może jakieś dziewczyny też miały podobne myśli i wypowiedziałyby się.

Gość gość
akurat nie jestem facetem:p

Gość gość
Kiedys w rozmowach w toku tez jedna taka miala zbyt ciasna kuciapke i lekarz jej do rozciagania przepisał wibrator ,kup se i ćwicz kuciape:-)

Gość gość
a jak nie chcę wydawać forsy na wibrator i go używać? poza tym - rozmowy w toku - gosz :D. 2013-12-20 10:11:44 no ale w każdym razie widać, że nie umiesz załapać problemów innych. W ogóle, idąc tokiem myślenia 'dzieci na świecie są głodne, ja nie mogę mieć swoich małych problemów' popadamy w lekką paranoję. Czasami się takie miewa i je też trzeba zwalczać, takie życie. Nie każdy jest prosty jak budowa cepa. Lepiej idź pokomentuj posty dziewczyn na uczuciowym, które nie rozumieją podstawowych rzeczy..

Gość gość
Sisiora jest elastyczna musisz ją wytrenowac:-)

Gość gość
nie lubię dziewic, sa pruderyjne

Gość gość
ta, pruderyjne :)

Gość gość
a ja uwazam,ze lepiej byc dziewica niz rozr****** 15latka, rodzaca dziecko po bzykanku z dyskoteki , patologia.21 lat to nie tragedia, dziwia mnie 40latki dziewice.

Gość gość
a co równowaga w przyrodzie musi być, jeśli są chłopaki z malutkimi ptaszkami, to musza mieć ciasne pisdeczki. Amen. alleluja i do przodu!

Gość gość
No nie twierdzę, że patologia. Ale hipotetycznie - pójdę do łóżka z prawie 30 letnim facetem kiedyś - i tak dziwnie, no... Nie twierdzę, że mam mieć mega doświadczenie w tych kwestiach w tym wieku, ale jakieś minimalne za sobą owszem.

Gość gość
trzymaj cnote, ile teraz 14latek dajacych na lewo i prawo, a Ty tym sie roznisz ,ze jestes porzadna

Gość gość
20.12.13 no ale ja w spodnie nie będę zaglądac wybrankowi od razu i dopasowywać takiego z małym do siebie :D chociaż w dżinsach widać co trzeba

Gość gość
nie stresuj się z góry, będzie dobrze. C**ka jest rozciagliwa a ponadto bedziesz podniecona i wilgotna.

Gość gość
dobrze popiesci to sie zmiesci

Gość gość
borze sosnowy, ale masz problem. po co ci błona? nie rozumiem celebrowania tego, toż to zwykła fizjologia. przebij sobie sama, to pierwszy raz będzie spoko. dziewictwo to nie błona, tylko fakt, że nie współżyłaś.

Gość gość
rzygac sie na te texty o przebijaniu sie samej, faceci to sa chamy jednak przebij sobie k*****a oko debilu zwierzeta