Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscieklaaajesteem

Kolezanka ze studiow wyprowadziła mnie z ROWNOWAGI

Polecane posty

Gość wscieklaaajesteem

Na dziś mamy oddać takie dodatkowe zadanie na studiach. Robiłam je z moją koleżanką z grupy. Ja studiuję i pracuję na pół etatu więc ciężko jest mi się z kimś umówić żeby robić coś w grupie. Proponowałam koleżance spotkanie w weekend - ale ona nie mogła bo jechała na zakupy. Więc prace zaczęłyśmy robić wczoraj . Zrobiłyśmy cześć razem , potem ja poszłam do pracy i jak wróciłam czyli ok 22 wysłałam jej ostateczną wersje pracy. Dziś rano dzwonię do niej czy wydrukowac ja mam pracę czy ona i słyszę już jej ponury głos. Pytam się co się stało. A ona że ona poprawia pracę bo jest pomieszane wszystko blablabla. Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze. Więc się zdenerwowałam i powiedziałam żeby niosła pracę i mnie nie wpisywała tam bo ja nie wiem co ona tam pozmieniała. Niestety ta koleżanka nie jest jakimś orłem i bardzo słabo sobie radzi na uczelni a ja jestem pewna tego co zrobiłyśmy wcześniej i nie chcę żeby dawała coś co jest złe podpisanego moim nazwiskiem.

Gość gość
Na przyszłość rób takie pracę sama, nie ma obowiązku robienia prac grupowych koniecznie z kimś ,wiem bo też studiuje i nie raz robiłam taka pracę sama.

Gość wscieklaaajesteem
Wiem , ale zawsze jak z kimś jestem to jakoś ta praca przebiega normalnie. A teraz aż przechodzą mnie ciarki - co ona tam w tej pracy zmienia. Lubię ją ale jest trochę "ograniczona"