Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawie już trzynasty dzień

Polecane posty

Gość gość

witam bardzo proszę o pomoc w październiku przestałam karmić piersią w listopadzie miałam ciąża biochemiczna po 13 dniach krwawienia beta wykazała spadek przestałam krwawić wszystko samo się wyczyściło a w tym miesiącu dostałam okres normalnie dość obfity a potem przez iles dni po prostu malutkie plamki brązowe codziennie na wkładce tak jakby się kończył no ale od wczoraj znowu mocno krwawię co jest grane jakbym dostala w ciągu drugi mocny okres dzisiaj jest 13 dzień co robić miałyście taki przypadek,ze najpierw 5 dni normalnego krwawienia resztę dni plamki a teraz od dwóch dni znowu krwawienie

Gość gość
Ginekolog będzie wiedział, coś ci się rozregulowało i powinnaś dostać tabletki anty. Musisz iść nawet jak ci tu ktoś napisze że miał tak samo, to ci nie pomoże. Rejestruj się do gina i już.

Gość gość
Normalne. Wszysko musi się unormować. Ja od porodu (cc) mam krwawienie co miesiąc,ale nie karmię już piersią. .Najpierw ok.4 dni mocne,późej plamienie na zmianę z krwawieniem. Czasem nawet 2 dni bez...Wszystko trwa ok.10-14 dni.

Gość gość
dziękuje wam bardzo za odpowiedź ja nie chcę iść do ginekologa bo jak w zeszłym miesiącu krwawiłam tak długo to chcieli mnie łyżeczkowac ale uparłam się na bete i pokazała 3 tygodniową ciążę potem po dwóch dniach spadła przestałam krwawić samo się wyczyściło uniknęłam lyzeczkowania a teraz na pewno mnie wyłyżeczkują a może sama przystane krwawić na to liczę bo moim zdaniem to jest poprzez przestanie karmienia hormony szaleją chyba hihi