Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomylona

Chyba wybrałam zły prezent na święta dla chłopaka

Polecane posty

Gość pomylona

Już sama nie wiem, ale chyba mi się w głowie poprzewracało... Kupiłam dla chłopaka na święta (24 lata) zdalnie sterowany helikopter.... Wynikało to głównie z tego, że zawsze, gdy przechodziliśmy obok stoiska z takimi "zabaweczkami" zawsze wspominał, że kiedyś sobie taki zrobi, że zawsze chciał czymś takim polatać itd. Więc kupiłam. A teraz wszyscy, jak jeden mąż, mówią- ale po co, toż to duży chłop? Nie masz na co pieniędzy wydawać? A co miałam mu kupić? Czapkę czy sweter? Nową wiertarkę, skoro stara się zepsuła? Przecież to są rzeczy, które na pewno sam sobie kupi, gdy będzie ich potrzebował, a idę o zakład, że zawsze pożałowałby sobie pieniędzy na zabawkę... I czy w tym obdarowywaniu się nie chodzi też o to, żeby kupić bliskiej osobie prezent, coś czego sam by sobie nie kupił, a nie tam... perfumy? Mam takie wątpliwości i rozważam oddanie helikoptera do sklepu...

Gość gość
bardzo fajny prezent Nie oddawaj

Gość gość
Nie oddawaj tego helikoptera. Na pewno się ucieszy. Przypomnisz mu tym lata młodzieńcze. Ja bym dał wiele, by moja żona tak mnie traktowała, jak ty swojego faceta. Chcę dostać to, co chce dostać, a nie to, co powinienem chcieć dostać. Rozumiemy się?

u mojego meza w pracy jest wielka fala magazynowa - wynajmuje ja kilka firm i chlopaki kupili sobie rozne helikoptery i samoloty i puszczaja po tej hali - i maja wiecej niz 24 lata. dobry prezent

Gość gość
Nie oddawaj ;-) Prezent z humorem ;-) mój 28 letni narzeczony powiedział, że cieszyłby się z takiego prezentu bo nigdy takiego nie miał.

Gość gość
Chciałbym dostać taki helikopter...

Gość pomylona
Bo to te wszystkie kobiety by te sweterki i portfele dawały, a ja w sumie rozumiem, że facet to zawsze duże dziecko i chciałam mu sprawić radość, ale taką prawdziwą, a nie z kolejnego typowego prezentu...

Gość gość
I bardzo słusznie! Na pewno zapamięta taki prezent!

Gość gość
extra prezent kobieto! Ja kupilam 35 latkowi zdalnie sterowanego robota. Sama mam 30 lat i bym sie ucieszyla z robota i z helikoptera.

Gość gość
Parę dni temu do mojej pracy przyniósł kolega taki helikopter. Robiliśmy zawody i rozmawialiśmy dość długo na ten temat. To jest to, czego facet chce... Przez chwilę znowu być chłopcem. Daj mu to z kuponem na upojny wieczór. Prosty liścik typu "Voucher na wizytę w luksusowym salonie masażu erotycznego". Myślę, że wtedy nie dożyje ze szczęścia do wieczora.

Gość pomylona
Nawet nie wiecie jak dobrze usłyszeć głosy, które popierają moją decyzję ;) gdy kupowałam prezent byłam pewna wyboru, potem mi wszyscy bałagan w głowie zrobili ;) dzięki śliczne :) hyh, to może faceci doradzą jeszcze jakiś prezent dla faceta, jako, że w styczniu ma urodziny, a po 4 latach to mi trochę zaczyna brakować oryginalnych pomysłów ;)

Gość gość
Ja chciałam kupić takie coś mojemu, ale chwilowo nie mam kasy. Ma 40 lat i wiem, że by się tym bawił jak szalony :D

Gość qwerty xyz
ja rok temu kupiłam duże puzzle. I też wszyscy się dziwili "puzzle? dla dorosłego faceta?" ale radochę mieliśmy potem przez kilka dni układania : ) Jak zobaczysz radość na twarzy chłopaka to Ci wątpliwości miną :)