Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kowalskyjanek

Niepotrzebnie sie zauroczylem

Polecane posty

Mam dziewczynę od 7 lat. Początkowo było idealnie, potem dopadło nas życie. Ja miałem trochę kłopotów finansowych, ona z kolei zaczęła się zachowywać jak stereotypowa "baba", która napierdziela tylko faceta wałkiem i jest ciągle niezadowolona. Było kiepsko, próbowałem odejść ale nie potrafiłem. 3 razy w ciągu ostatnich 2 lat odchodziłem i wracałem dając jej kolejne szanse, i rzeczywiście po 3 razem jest lepiej (ale może to też wpływ tego że ja sam wyszedłem bardzo na prostą). W międzyczasie zbliżyłem się do koleżanki z pracy. Znamy się 2 lata, pracujemy razem, zawsze trzymaliśmy się w jednej ekipie w pracy itd. Koleżanka ma jakiegoś faceta od 3 lat, mieszkają razem. Ze mną w pracy spędza sporo czasu, odwozimy się po pracy nawzajem do domu, sporo rozmawiamy, żartujemy, trochę flirtujemy, czasem zdarzy się w żartach przytulić i byłoby wszystko fajnie gdyby nie to, że ja się głupi zauroczyłem. Po prostu strzeliło mnie jak gówniarza i zwyczajnie ciągle o niej myślę. Nie potrafię się pozbierać i siedzę smętny jak nieszczęśliwie zakochany nastolatek. Myślałem o zmianie pracy, urwaniu kontaktu ale to nie wchodzi w grę bo w tym pięknym czasie kryzysu nigdzie nie znajdę podobnie płatnej roboty. Próbuję zagryzać zęby i jakoś wytrzymać licząc, że po prostu z czasem przejdzie ale jest cholernie ciężko. Czuję się zazdrosny o jej faceta i innych kolegów, chciałbym spędzać z nią jak najwięcej czasu, chciałbym widywać ją ciągle, chciałbym by była moja. Tony uczuć z którymi codziennie walczę i jest coraz trudniej. Co ja mogę ze sobą zrobić?

Gość gość
wsadź głowę do kibla, nakryj deklem i spuść wodę

Gość gość
to znaczy że Ty nie jestes wolny?Jak to rozumiec?

Gość Tomek z Kielc
Mam trochę podobnie. Mój problem jest taki, ze jest 11 lat młodsza. Jest mi trochę łatwiej, bo nie pracujemy razem i staram się nie bywać tam gdzie ona pracuje i bywa. Ale boli też okropnie ..

Gość Tomek z Kielc
No i ja akurat jestem wolny. Tak myślę autorze, że nie zmieni się nic dopóki widujecie się dzień w dzień w pracy. No bo czyż nie ? Choć prawdę mówiąc, jeśli masz z nią dobry kontakt, to zaaranżowałbym taką sytuację w której można by było szczerze i na spokojnie porozmawiać. A co do Twojej obecnej - nie szkoda Ci czasu skoro jest Ci obojętna ? Byłbym szczery wobec niej na Twoim miejscu.

Gość gość
jak ktoś nie jest szczęśliwy w związku to prędzej czy pózniej zacznie sie rozglądać za czymś innym:o nie wiem czy koleżanka z pracy cie zechce ale swojego dotychczasowego związku raczej nie powinieneś kontynuować. Przerabiałem już coś podobnego🖐️

Tomek-rzeczywiście to że widujemy się w pracy przeszkadza. Bardzo. Co do obecnej problem w tym że też nie jest do końca obojętna. gośc-czasem myślę że powinienem zrobić sobie przerwę i być sam przez jakiś czas.