Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku rwiony brunet

niby każda chce przystojnego bruneta ale jak przyjdzie co do czego

Polecane posty

Gość wku rwiony brunet

to blondyni mają najlepsze d**y, co jest do c***a ! Byłem w biedrze po browary a tam znowu jakaś dupa prowadza się z blondasem

Gość gość
masz po prostu obsesję i wszedzie gdzie widzisz dziewczynę z blondynem jest przez ciebie wyolbrzymione, jest to dla ciebie solą w oku dlatego brunetów z dziewczynami nie widzisz co jest doprawdy śmieszne, a co do chcenia to kiedyś kazdy facet miał jobla na punkcie blondynek, teraz moda się zmieniła bo blondynki się znudziły więc teraz kazdy skrzeczy ze woli brunetki i tak to własnie wygląda

Gość gość
Bo jak nie ma przystojnego bruneta, to dobry i przystojny blondyn. Jak się nie ma, co się lubi, to sie lubi, co się ma. Proste :D

Gość wku rwiony brunet
nie mam jobla po prostu widzę na ulicach jak jest, bruneci owszem chodzą z fajnymi laskami ale blondasy często chodzą z tymi naj :O

Gość gość
kiedyś kobity mówiły ze wolą blondynów a teraz ze brunetów tak samo jak faceci...dla mnie liczy się charakter twarzy a nie kolorystyka.. dlatego bardzo podoba mi się np. Dicaprio jak i Rick Mora

Gość gość
bo wiecej jest przystojnych brunetow ale jak juz sie trafi przystojny blondyn to przebija kazdego bruneta