Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet chce tylko seksu

Polecane posty

Gość gość
Ja też byłam taką Matką Teresą,która każdego chce zrozumieć, wytłumaczyc ,pomóc.Uwierz,że nie warto!Straciłam kilka lat na faceta,który okazał się zerem i teraz jak widzę,że od początku coś sie nie klei i facet kombinuje,są jakieś kłamstwa ,niedomówienia od razu kończę znajomość,bo nie zamierzam się męczyć i wychowywać dorosłego człowieka.Daj sobie spokój z emocjonalnym popaprańcem.

Gość gość
No juz uciekl ode mnie obrazajac mnie przy tym. ;) mNigdy w zyciu takich okrutnych slow nie uslyszalam i pewnie nie uslysze. Ja nawet nie chcialam byc Matka Teresa. Po prostu go lubie mimo jego "zaburzen" i chcialam wyciagnac do niego reke. A, ze kocham siebie to wiedzialam, ze jestem dostatecznie silna zeby nie dac sie pochlonac. Bo jestem nieustepliwa i nie naginam sie. Nie daje sobie wmowic bajek. Chcialam zeby mial prawdziwego kumpla. Czlowieka, ktory po prostu bedzie nawet jak wydaje sie byc niepotrzebny. Ale dla niego ludzie to tylko przedmioty. Trzymam tylko MOCNO kciuki, ze kiedys otworzy sie dla niego swiat prawdziwych relacji i glebszych emocji. Nie tylko zlosc, gniew, wstyd i powierzchowne zauroczenia. :)

Gość gość
Nie znam tego faceta,ale nie sądzę zeby się zmienił.Życie pozbawiło mnie złudzeń,dorośli ludzie rzadko się zmieniją,a szczególnie faceci.Trzymaj się i korzystaj z życia z mądrymi i wartościowymi mężczyznami :).

Gość gość
Dzieki. :) Trzymam kciuki za niego zeby byl prawdziwie szczesliwy no i zeby nie krzywdzil innych po drodze. :)

Gość gość
Co z nim chyba nie tak. Powinnas z nim pojsc do specjalistki.

Gość gość
Ale juz opisalam, ze on nie chce mnie znac i, ze chodzil do psychologa. :)