Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facetom podobają się obwisłe piersi

Polecane posty

Gość gość

bo zastanawiam się czy jestem całkiem już stracona..

Gość gość
może Twoja osobowość jest ciekawsza niz piersi. Jeżeli nie, to już jesteś stracona.

Gość grubaska rozm38
lepsze jedrne niz obwisle, to jasne.. ale moga i takie mniej jedrne zaakceptowac, lepsze takie niz zadne :P zreszta cycki to nie wszystko.. liczy sie caloksztalt i nie chodzi mi tylko o wyglad fizyczny ;)

Gość gość
bo zastanawiam się nad operacją. Nie znoszę moich cyckow, nie mogę na nie patrzyć.

Gość grubaska rozm38
wrzuc fotke, po cyckach nikt cie nie rozpozna, a i moze nie jest tak zle jak ty sama uwazasz.. gfdzies byla taka stronka jak wyglada normalny biust, i bylo tam pelno zdjec zwyklych normalnych piersi kobiet ktore mocno roznily sie od tych jakie widzimy w tv np :)

Gość gość
nie wrzucę ale moge opisać : spokojnie ołówek się zmieści i nie wypadnie, dwa place dloni mogę schować

Gość gość
uuu to rzeczywiście obwisłe? od czego Ci sie tak zrobiło? sa takie duże? czy inne czynniki może ta strona to pokacycki :)

Gość gość
od grawitacji i wieku. Upewniliście mnie,że moja decyzja jest sluszna.

Gość gość
Nie mialas pieniedzy na bra? :-)

Gość gość
a ja mam duże, ciężkie piersi, a tym samym mimo mdłego wieku już opadają. też jestem stracona?

Gość gość
Nie miałam chodziłam ciągle bez. Co to za pytanie??? Jaja sobie robisz a ja mam problem

Gość gość
No jak chcesz pokazywac Twoje dyndalki to teraz masz :-D A przeciez sa cyckonosze wymyslone :-D

Gość gość
przecież to naturalny proces bo więzadła kolagenowe się osłabiają z wiekiem i noszenie stanika ma mniejszy związek z opadaniem, zwłaszcza po porodzie i karmieniu.

Gość gość
trzeba bylo nosic dobre staniki to nie byloby tak zlej sytuacji.

Gość gość
dzięki za rady. skorzystam tylko kupię sobie wehikuł czasu.Myślalam, że może znajdzie się amator :(

Gość gość
mam rozmiar E/F i zawsze mam dobrze dobrany stanik, ale ciężki biust troche zawsze opada. najważniejsze to się akceptować.

Gość gość
to masz zle dobrany rozmiar. Ja tez mam miske E a biust malutki. Jakie masz obwody?

Gość gość
73 cm pod biustem, w biuście 98 cm. przy obwodzie pod biustem 70, mam miskę E. czy to dobrze dobrane?

Gość boże 3 godziny jazdy
a ja myślę że to geny. moja mama nosiła ciagle za małe staniki a ma super duże i super jędrne :O zazdroszcze ja takich pewno nie będę mieć. co do facetów...facetom nic się nigdy nie podoba, możesz być szczupła, atrakcyjna, nie obwiśnięta, młoda, zadbana a i tak pomarudzą ze Ty jesteś be a jakaś inna lepsza. true. trawa jest zawsze zieleńsza gdzie indziej. więc Ty o sobie myśl nie o facetach...

Gość gość
tez mam 73 pod biustem i smialo kupuje stanik z obwodem 65, dobrze trzyma. Bralabym na twoim miejscu staniki o rozm. 65 G. w staniku powinno tez sie spac bo noca skora najbardziej sie rozciaga. Idz do dobrej brafiterki i niech ci dobierze odpowiedni rozmiar.

Gość gość
zobaczę z tym rozmiarem 65, może będzie jeszcze leszy. zgadzam się z "boże 3 godziny jazdy" - myśleć trzeba o sobie, samoakceptacja jest najważniejsza.

Gość Bozon Higgsa
Seks w bieliźnie i sutki na wierzch i będzie mega!!!!!

Gość gość
Przejdź się do kosmetyczki, sporo można poprawić zabiegami, np. RF.

Gość gość
a ja myślę że to geny. moja mama nosiła ciagle za małe staniki a ma super duże i super jędrne Jakie k***a geny, przecież sama sobie przeczysz. Prawda jest taka, że aby mieć jędrne piersi to trzeba nosić stanik non stop. Spać w nim także. Spanie w staniku jest milion razy wygodniejsze niż bez. Wiem, bo sama tak robię. Piersi mi nie obwisną nigdy.

Gość boże 3 godziny jazdy
mam spore ale nie takie jak ona , takich nie będę miała nigdy...ani takich dużych ani z takim dobrym kształtem, ale nie twierdzę że mi opadną ...może się okazać że wcale nie. teraz sobie nie przeczę? nigdy nie spała w staniku i wątpię żeby miała kiedyś jakikolwiek dopasowany stanik, a ma 50 lat duże piersi i nie opadnięte. autorko właśnie grunt się czuć z sobą dobrze, uśmiechać się do ludzi, wtedy się będzie sprawiało lepsze wrażenie i od razu czuło ze sobą atrakcyjniej. trzeba siebie polubić. faceci są często tacy , że w samej bogini by znaleźli wady. kobieta jest atrakcyjna kiedy dba o siebie i czuję się sama dla siebie ładna ;)

Gość gość
Franciszek Starowieyski, taki zmarły niedawno malarz był z 8 lat temu u Kuby Wojewódzkiego. Mówił tam o kobiecych piersiach. Mówił, że piersi sterczące i sztywne nie mają tego, co mają piersi naturalne, poddające się sile grawitacji. Piersi naturalne oddają się w posiadanie, jest z nimi większy kontakt. Jestem tego samego zdania. Erotyczna erudycja - to jest coś.

Gość gość
Dziękuję :) Ale ładnie napisałeś

Gość gość
Jesli jeszcze widoczne sa brodawki, to sadze jest ok :-)

Gość gość
Też mam problem. mam 24lata i od roku jestem mama. po karmieniu piersią mam tak obwisle piersi że nie moge na siebie patrzec. najgorsze jest to że jak tylko mi urosły piersi chodziłam non stop w staniku i spalam też w staniku i to samo w ciąży i po porodzie i cały czas noszę stanik. co 2 tyg kupuje nowy. smaruje kremami i c***a to daje :(