Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiliscie juz miesa i warzywa na swieta

Polecane posty

Gość gość

Ja kupilam warzywa ale trohe sie obawiam ze do srody (w tedy bede miala gosci) mi zczarnieja. Schabu i innych mies jeszcze nie kupilam ale nie wiem czy nie lepij juz kupic bo w po to pewnie beda przebrane. A wy macie juz kupione i pomrozone?

Ja trzymam np.marchew,pietruszke,papryke itp w lodowce i nie czarnieje :) poki co mam tylko zamrozona wolowine. Jutro maz ma zakupy robic i zaczne chyba przygotowywac,bo nie wiem kiedy maly zechce przyjsc na swiat:) jestem tydzien po terminie..

Gość gość
ja tez mam termin na 3 stycznia wiec licze sie z tym, ze moge urodzic na swieta. jutro kupie mieso i warzywa:P

Gość gość
Ja tez blisko rozwiazania a rodzinka meza wprosila sie jeszcze na 1 dzien swiat. Przygotuje najprostrzy oiad czyli rosol i zwijance z pieczarkami ale wiadomo trzeba jeszcze porobic z 3 salatki, ubiec z 2 placki i schodzi, planuje jeszcze zrobic kapusniaczki z przepisu jednej kafeterianki.

Gość gość
Mięsa świeżego w przyszłym tygodniu nie będzie ,bo i skąd ? W niedzielę nie biją zwierząt , w poniedziałek nigdy nie ma świeżego. Na wtorek też nie będzie bo się nie opłac****otem już święta sroda, czwartek, piątek nie będzie bo czwatrek wolny, w sobotę znak zapytania ?

Gość gość
Dziś warzywa??? Przecież to nawet we wtorek kupicie będą swieze A Miesa dziś kupowacmtez'dziwne bo trzeba będzie zamrozić wiec po co??

Gość gość
ja w ogóle mięsa nie kupuje ,takie na obiad tylko kupię kawałek boczku ,karkówkę do upieczenia , ale jutro może ,może w poniedziałek .na obiad jedziemy w rodziców ,warzyw nie kupiłam ,kupię w poniedziałek na sałatkę to trochę bo tylko ja lubię

Gość gość
wszystko inne czyli co

Gość gość
Ja jutro wszystkie zakupy robie,tzn.ges na pierwswzydzien swiat mam juz kupiona i zamrozona.Zastanawiam sie nad ryba czy jutro kupowac czy w poniedzialek,zabardzo w poniedzialek czasu nie bede miala,chyba jutro kupie i zamroze

Gość gość
Mam nadzieje że to jest prowokacja Jak dla mnie takie tematy są żenujące...

Gość gość
kupilam wlsnie peklowana rolade w siadce 2kilo a w poniedzailek kupie karpia swieta na 6 osob, nie ma roboty, pieczen upieke ,karpie usamze,salatki z dwie produtkty z puszek itd.., sledzie do tego i bezw ysilania sie to tylko tescie i starszy samotny sasiad bedzie, nie ma dla kogo sie sprezyc, i tak nie ejstem docenianaia,. szkoda moich paznokci, wszystko po kosztach ...dla takich gosci taka i wigilia, moja mam jest 1000km za domem moim, nie mam dla kogo kozakowac..