Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

planuję sprzedać ubranka czy to dobra cena

Polecane posty

Gość gość

mam po swoim dziecku sporo ubranek w rozmiarach 0-3, 3-6 i 6-9 miesięcy. Są one w idealnym stanie, takie marki jak next, early days, m&s, mothercare, ale też zwykłe marki czyli np. Tesco :) Jak sądzicie czy takie ceny byłyby ok?: -body, pajace - 1 zł/szt -spodenki, bluzki, koszule - 2zł/szt -pajace zimowe, kurtki 5 zł/szt za dużo/ za mało? jak sądzicie?

Gość gość
Mało. Ja wystawilam paczkę ubranek w takich samych rozmiarach około 35 sztuk z czego jeden tylko kombinezon,reszta to koszulki,body,pajace,bawełniane spodenki i jedne kapciuszko-buty i zabijali się za to,jak wystawilam za 200zl. A firmy też takie,jak twoje. Zrób pake i sprzedaj,co się bedziesz bawić w pojedyncze paczki. Szkoda czasu.

Gość gość
Ps. Skad jestes,bo koleżanka szuka ubranek ;-)

Gość gość
dziękuję za odpowiedź :) problemem jest to, że ja mieszkam w UK a ubranka są w Polsce u mojej mamy i nie mam nawet zdjęć. Więc nie chcę sprzedać na allegro tylko dać ogłoszenie na portalu mojego miasta. I nie wiem jak wycenić

Gość gość
Ceny ok Ale zapamietajcie next czy h&m to przecież nie markowe ubrania to tak jak z Tesco zwykle sieciowki

Gość gość
czy to ważne skąd jestem? chce kupić to zaraz wrzuce linka do aukcji i juz

Gość gość
ten ostatni post to nie mój. wiem, że next to nie żadna marka super ale obserwując allegro wydaje się, że jakaś meeeega popularna. Autorka PS. Ja nawet byłma skłonna je wyrzucić (bo naprawdę nie mam komu oddać), ale mama zaproponowała by sprzedać

Gość gość
Daj linka jak wystawisz.

Gość gość
body po ok.5 zł pajace po ok.10 zł., polarowe,welurowe 15 zł Spodnie sukienki 10-15 Kurtki ok.20-30 Kombinezony 30-50 Ja po tyle kupuję ciuszki Next na Allegro. Stan b.dobry/idealny.