Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość er  i igrek

ultimatum

Polecane posty

Gość er  i igrek

czy taki facet wie czego chce ktory stawia ultimaum? ktory urywa kontakt bym sobie przemyslala conieco? ktory mowi ze to byla twoja ostatnia szansa a wszystko zepsulas? ktory twierdzi iz to moja wina bo marudze? mam sobie przemyslec kikla dni..tylo ze nei wiem ile maja trwac te kilka dni i na czym to ma polegac i jak zakonczyc? wogole juz nic nie wiem. wiem jedno , ze mi zalezalo i chcialam wiekszego zaangazowania z jego strony, moze to za duzo? nie odzywal sie do mnie 3 dni. ja jak glupia do neigo pisalam. a on nic. w koncu zmieknal i odpisal : - ze wiem co zrobilam i czemu tak jest -ze za duzo razy sie to powtarza - ze przepraszam slyszal juz duzo razy - i ze mam tyle nie pisac tylko przemyslec przez kilka dni. i co dalej? lepiej to olac czy czekac az sie odezwie??

Gość gość
olej i nie czekaj

Gość gośćinnie
no to problem . czekaj, sama nic nie rob. skoro tak zarzadzil sobie to tak chcial. ty sie ni eunizaj.

Gość gość
moim zdaniem nic mu nie pisz, kim ty jestes ze masz sie plaszczyc przed nim.

Gość gośćinnie
a na pytanie odpowiem : tak, ten typ wie czego chce i wie czego nie chce. chce toba manipulowac tak jak mu si epodoba, ustawic ciebie wedlug swoim oczekiwaniom. wiesz co to kompromis w zwiazku ? sztuka rozmowy i dojscia w=do wspolnego konsensusu a nie tak jak komu pasuje"sie nei podoba to narty.

Gość er i igrek
czy faceci sa bez jaj? czy poprostu w dzisiejszych czasas dominuje kobieta a facet to taka ciucma ktora nie wie co robic i broni si etylko glupimi wymowkami?

Gość gość
wiem jedno , ze mi zalezalo i chcialam wiekszego zaangazowania z jego strony, moze to za duzo? dla niego widocznie za duzo

Gość er i igrek
to skoro za duzo to poprostu faceci sa bez jaj. pozwalam sobie tak myslec w tym momencie bo dla mni eto nie logiczne. kazda kobieta marudzi. kazda chce byc najwazniejsza w zyciu partnera i kazda chce byc w kazdej chwili uwielbiana. nie pojmuje faceta