Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mulle

22 lutego 2014 koniec świata

Polecane posty

Gość gość
no co ty, ja mam urodziny 24.02.

Gość PraweaTywea
Już 4 Konce swiata przezylam :) A skad masz te info? Bo nawet moja koleznka ktora jest Swiadkiem nci nie wie.

Gość gość
mam nadzieje,ze wkońcu bedzie, bo dla mnie i tak juz jest teraz

Gość gość
no 23 mam urodziny, wiec jak zabaluje w sobote 22 to faktycznie moze byc koniec swiata... :D

Gość gość
nareszcie

Gość asiiuuniia
co wy wszyscy z tym koncem swiata a ci z gazet to już wogole pogłupieli czy wy zdajecie sobie sprawę jak krzywdzicie tym dzieci które w to wierza i pytaja się mnie dlaczego musza zginac za 40 dzi i czy to boli jak się człowiek topi gdzie można uciec ze do szkoły nie chcą chodzic ze strachu jak nie rozwolnienie to wymioty jeżeli to naprawdę prawda to napiszcie to raz a konkretnie żeby się przygotować zegnać a jeżeli to nie prawda to sprostujcie to nie straszcie te male istotki bez powodu proszę jest tyle tematow o których można i warto pisać tak bardzo domagacie się końca swiata jak proszę mi to powiedzieć mam to dziecku wytlumaczyc ze tak się nie stanie żeby przestalo się bac jak ono twierdzi ze skoro gazeta o tym pisze to musi być prawda dlaczego wy to robicie dzieci nie macie sumienia chyba tez nie bo dla mnie jest to straszne doświadczenie patrzeć na swoja pociechę jak placze i mowi mamusiu nie chcem umrzec ucieknijmy gdzies